Oase vijverfilters

U zorgt eenvoudig voor kraakhelder en zuiver vijverwater met Oase vijverfilters. Bij Haxo bestelt u bijvoorbeeld UVC verlichting voor het doden van algen en micro-organismen die het water vertroebelen. Een biologisch filter is ook een optie. Hierbij is het belangrijk dat u kiest voor een variant met een capaciteit die past bij de omvang van uw vijver. Als Officieel Service Punt zorgen we niet alleen voor de levering van Oase vijverfilters, maar kunnen we ook de reparatie en het onderhoud voor onze rekening nemen. Heeft u een los onderdeel nodig? Ook dat bestelt u eenvoudig online bij Haxo!

Oase vijverfilters onderdelen

Bij Haxo vindt u voordelig Oase vijverfilters inclusief de onderdelen die u nodig heeft. De meeste uitvoeringen worden geleverd als filtersysteem met een vijverslang en een Oase vijverpomp die zorgt voor een goede doorstroom. Bij een vijver zonder vissen is de Oase Filtral met UVC filter een zeer voordelige en multifunctionele aanschaf. Dit is namelijk een filter en een Oase fonteinpomp in één, geleverd met drie verschillende opzetstukken.

Een UVC filter doodt algen en micro-organismen, maar is niet voldoende als uw vijver waterplanten en vissen bevat. In dat geval kunt u gebruikmaken van een Oase drukfilter of doorstroomfilter. Beide Oase vijverfilters bevatten onderdelen zoals biologische filterkamers, fijnmazige filtermatten en een UVC lamp. Het belangrijkste verschil is dat op een drukfilter nog een beekloop of waterval kan worden aangesloten.

Oase vijverfilters kopen

Als u graag duurzaam investeert in uw vijver kunt u het beste bij Haxo uw Oase vijverfilters kopen. Veel andere filtersystemen die u online bestelt hebben een beperkte levensduur, doordat u hiervoor geen losse onderdelen kunt bestellen. Wij vinden dit niet alleen zonde voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Als u Oase vijverfilters gaat kopen, staan de onderdelen en de prijs hiervan nauwkeurig aangegeven. Als een onderdeel aan vervanging toe is, bestelt u dat eenvoudig online!