Oase fonteinpomp

Stromend en kabbelend water zorgt voor een rustgevend effect in uw tuin. U legt uw vijver geheel in eigen stijl aan met een Oase fonteinpomp. Door de opzetstukken te verwisselen kunt u het spuitpatroon op een stijlvolle manier variëren. Een Oase fonteinpomp is niet alleen een sfeermaker maar brengt het water ook in beweging. Dit heeft als voordeel dat er minder snel algen op het wateroppervlak zullen ontstaan. Door het contact van het water met de buitenlucht wordt er ook meer zuurstof opgenomen. U heeft bij Haxo een ruime keuze uit Oase fonteinpompen met verschillende pompcapaciteiten.

Oase fonteinpomp Aquarius

U vindt voor zowel kleine als middelgrote en grote vijvers gemakkelijk een oase fonteinpomp uit de Aquarius serie. Bij alle varianten staat de pompcapaciteit duidelijk aangegeven, van 440 liter per uur tot wel 40.000 liter. Een extra krachtige Oase fonteinpomp Aquarius biedt diverse voordelen. Deze is niet alleen vorstbestendig tot maximaal -20 °C, maar is ook instelbaar. Zo regelt u precies hoeveel water er per uur wordt rondgepompt. Tot slot kunt u ook Oase vijververlichting op de pomp monteren, zodat u tot in de late uurtjes van een klaterende fontein kunt genieten.

Oase fonteinpomp Pondjet

Wilt u naast sfeer een beetje spektakel toevoegen aan uw tuin? Kies dan voor de drijvende Oase fonteinpomp! De pondjet is een unieke vijveraccessoire die de waterhoogte tot wel 3 meter kan opschroeven. Maar dat is nog niet alles, want de multifunctionele spuitkop kan verschillende waterfiguren creëren. De mobiele Oase fonteinpomp Pondjet is energiezuinig en kan gemakkelijk worden meegenomen naar evenementen. Zo profiteert u van een groot aantal toepassingen. Wilt u daarnaast een klein waterornament in uw tuin plaatsen? Dan kunt u bij Haxo ook kiezen voor diverse vormen van Oase vijverdecoratie zoals spuitfiguren in de vorm van een kikker, is of ander dier.

Oase fonteinpomp kopen

De kans op een geslaagde aanwinst voor uw tuin is groot als u een Oase fonteinpomp besluiten kopen bij Haxo. Wij hebben niet alleen een zeer breed assortiment maar helpen u ook graag verder met uw specifieke vragen over pompcapaciteit en andere technische specificaties. In onze webshop kunt u, naast een Oase fonteinpomp kopen, ook Oase vijverpompen of Oase luchtpompen bestellen. Hiermee creëert u een gezond leefklimaat voor karpers en andere vissen die veel zuurstof nodig hebben. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering!