Oase waterval

Een vijver krijgt een romantische uitstraling als u kiest voor een Oase waterval. Deze sfeervolle decoratie kunt u bij Haxo voordelig online bestellen inclusief slangtules en afsluitdop. De waterval kan eenvoudig in een muurtje of aan de bovenzijde van uw vijverrand worden gemonteerd. Als u kiest voor een omgeving met natuursteen lijkt het net of het water zo uit een rotswand klatert. De maximale plaatsingshoogte van de Oase waterval ligt rond de 1 meter. De meeste uitvoeringen hebben een ingang aan zowel de onder- als de achterzijde. Haxo is het officiële Service Punt van Oase waar u ook losse onderdelen voor uw vijveraccessoires kunt bestellen!

Oase waterval RVS

Doordat de Oase waterval van RVS stevig is en niet gaat roesten, heeft deze een lange levensduur. In het ruime assortiment van Haxo heeft u een uitgebreide keuze uit onder andere de volgende afmetingen:

  • 140 x 300 x 100 mm
  • 140 x 600 x 100 mm
  • 145 x 305 x 600 mm
  • 145 x 605 x 600 mm

Wij adviseren u voor de aankoop van uw Oase waterval rekening te houden met de aangegeven maximale verwerkingscapaciteit, uitgedrukt in aantal liters per uur. Kies bij voorkeur een Oase vijverpomp die op de juiste capaciteit berekend is. Zo voorkomt u weglekkend water of een miezerig straaltje in vergelijking met de omvang van uw nieuwe Oase waterval van RVS.

Oase waterval set

Zet u het liefst zo snel mogelijk uw speelse waterpartij in werking? Dan is een Oase waterval set van Haxo zonder meer de beste optie. Naast slangtules en een afsluitdop , worden er standaard een gebruiksaanwijzing, twee zijdelingse bevestigingsstrippen, een drie meter lange vijverslang en een pomp meegeleverd. U beschikt daarmee direct over de maximale pompcapaciteit. Wilt u ‘s avonds in sfeer genieten van uw Oase waterval set? Dan kunt u bij Haxo direct Oase vijververlichting of Oase vijverdecoratie bestellen. Onze klantenservice adviseert u graag over de mogelijkheden van een Oase waterval set en onze andere vijveraccessoires!