Oase vijverrand

Legt u graag een vijver aan in de door u gewenste vorm? Dan voorkomt u met een Oase vijverrand eenvoudig dat de aarde langs de zijkant afbrokkelt en uw vijverwater vervuilt. Dit product is vervaardigd uit 100% hergebruikt materiaal en kan ook dienen als omranding van uw gazon of bloemenperk. Een Oase vijverrand wordt door Haxo geleverd in een standaardlengte van 25 meter. Inkorten behoort vanzelfsprekend altijd tot de mogelijkheden. Daarvoor heeft u geen speciaal gereedschap mogelijk.

Oase Pondedge vijverrand

Het aanbrengen van een Oase Pondedge vijverrand is zeer eenvoudig. Nadat u uw vijver heeft uitgegraven plaatst u eenvoudig grondpennen langs de kant. Nu kunt u de vijverrand aanbrengen en de vijverfolie er tegenaan werken. Zo verkrijgt u met een Oase Pondedge vijverrand gemakkelijk een mooi afgewerkt resultaat. Bij Haxo vindt u ook Oase vijverdecoratie en andere vijveronderdelen voor de finishing touch. Laat de gasten en de vissen maar komen!

Oase vijverrand kopen

Bij Haxo vindt u al uw vijverbenodigdheden online. U kunt niet alleen gemakkelijk een Oase vijverrand kopen, maar ook Oase vijverpompen en Oase vijverfilters van hoge kwaliteit bestellen. Daarmee houdt u uw vijver vrij van algen, micro-organismen en andere kleine vervuilingen. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen over een vijver aanleggen en een Oase vijverrand kopen. Zo maakt u binnen een handomdraai van uw vijver een klein waterparadijs!