Oase filter

Wilt u uw vijverwater gezond en kraakhelder houden? Bestel dan voordelig online een Oase filter bij Haxo. Het merk Oase staat wereldwijd bekend om de innovatieve producten voor tuinonderhoud en vervaardigt onder meer waterpompen, filters, fonteinen en waterornamenten van hoge kwaliteit. Een Oase filter bestaat uit een filtergedeelte met een bijgeleverde energiezuinige pomp. Er zijn verschillende manieren om het water te filteren met behulp van onder andere drukfilters, biofilters of een systeem met ingebouwde UV lampen die micro-organismen in het water onschadelijk maken.

Oase filter onderdelen

Vijverwater kan zowel met een drukfilter als een doorstroomfilter worden gefilterd. Voor beide systemen vindt u bij Haxo geschikte Oase filter onderdelen zoals Oase filterschuim en Oase UV-C lampen. Onze biofilters van het merk Oase maken gebruik van de kracht van de natuur om uw vijverwater schoon te houden. Speciale korrels met daarin aanwezig micro-organismen zorgen voor de biologische component van het filteringsproves. U kunt bij haxo uw Oase filter onderdelen los én als onderdeel bestellen.

Oase Biotec 5 filter

Als u op een geavanceerde manier uw vijverwater schoon wilt houden is een Oase Biotec 5 filter dé oplossing voor u. Deze is uitgerust met een speciale vuiltransportband die het vuil uit het water naar de vuilbak leidt. Aan de onderzijde van het Oase Biotec 5 filter bevindt zich speciaal filtergranulaat dat de fosfaten uit het water haalt. Hiermee raken algen één van de belangrijkste voedingsstoffen kwijt en wordt de aanwas van nieuwe algen efficiënt aangepakt. Het Oase Biotec 5 filter wordt geleverd inclusief slangtules en slangklemmen.

Oase UV filter

Nadat vuilresten zijn weggefilterd blijven er vaak nog micro-organismen over. Deze kunt u met een Oase UV filter efficiënt doden om het vijverwater helder te houden. Onze vijverfilters zoals de Filtomatic zijn standaard voorzien van een Oase UV filter. Zowel de lampen als de glazen buizen kunnen gemakkelijke worden vervangen. Naast een Oase filter vindt u ook eenvoudig een Oase vijverpomp of een Oase luchtpomp in ons uitgebreide vijverassortiment. U bestelt voordelig online en wij zorgen voor een snelle levering!