Oase dompelpomp

U maakt korte metten met wateroverlast door gebruik te maken van een Oase dompelpomp. Door het compacte formaat kan de pomp niet alleen gebruikt worden voor het verpompen van water in uw tuin of vijver, maar is deze ook geschikt voor kleine ruimtes zoals een kruipruimte of kelder. De ruim bemeten motoren hebben een krachtige werking en kunnen het water wegzuigen tot een peil van nog maar 1 mm. Een Oase dompelpomp heeft een stevige rvs behuizing en is uitgerust met een ingebouwde vlotter.

Oase dompelpomp Promax

Zowel binnen als buitenshuis doet de Oase dompelpomp zijn werk uitstekend. De keramische mantel van de pomp voorkomt dat er water in de motor kan komen, zodat u deze moeiteloos in de overstroomde omgeving kunt zetten. Bij Haxo kunt u kiezen voor een pompcapaciteit tussen de 7000 en 11.000 liter per uur. Het handvat van de Oase dompelpomp in Promax uitvoering kan met het oog op permanente plaatsing worden losgekoppeld. In ons ruime assortiment vindt u niet alleen dompelpompen maar ook Oase vijverpompen en Oase luchtpompen voor uw vijver.

Oase dompelpomp kopen

Haxo is als Officieel Service Punt van Oase vijverproducten het beste adres om een Oase dompelpomp te kopen. Ook voor onderhoud en reparatie van uw oase producten kunt u bij ons terecht. Wilt u losse onderdelen bestellen van onze vijverpompen, luchtpompen of fonteinpompen? Het kan eenvoudig in onze webshop. Wij zijn u graag van dienst met een goede service en een snelle levering van uw bestelling! Dat is het voordeel van een Oase dompelpomp kopen bij Haxo!