Wilt u uw vijver extra glans geven met een sprankelende fontein? Dan heeft nu naast de fonteinonderdelen een fonteinpomp nodig. Bij Haxo vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende topmerken!

 

Fonteinpomp

Fonteinpomp

De pompcapaciteit is van invloed op de maximale opvoerhoogte van de fontein. De Ubbink fonteinpomp bereikt met een pompcapaciteit van 8000 liter zelfs een hoogte van 240 cm! Andere topmerken zijn Hozelock, Messner en Vivaria. De VT fonteinpomp verdient hier een aparte vermelding, omdat belangrijke losse onderdelen van VT fonteinpompen apart besteld kunnen worden. Zo hoeft u uw oude VT fonteinpomp nooit zomaar af te danken!

 

Fonteinpomp op zonne-energie

Het topmerk Hozelock heeft een speciale fonteinpomp op zonne-energie, de Drijvende Waterlelie met Solar Pomp. De fonteinpomp op zonne-energie heeft de vorm van een lelie. De zon doet al het werk. U bespaart energie en haalt een mooi tuinornament in huis!

 

Fonteinpomp kopen

Bij de aanschaf van een fonteinpomp is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het aantal liters dat deze per uur kan rondpompen niet de totale inhoud van de vijver overschrijdt. Zo is deze Hozelock fonteinpomp 450 met een opvoerhoogte van 63 cm een prachtig ornament voor in een kleine vijver. Bestel op Haxo.nl en profiteer van onze snelle levering. U kunt veilig betalen via iDEAL of Achteraf betalen.