Zorg voor een schone heldere vijver met gezonde vissen en maak gebruik van filterschuim in verschillende soorten en maten! Universeel filterschuim is geschikt voor meerdere filtersystemen, maar er is ook filterschuim op maat voor uiteenlopende vijverfilter merken! Bij Haxo vindt u alle benodigheden voor de vijverfiltering voor een altijd lage prijs. 

Filterschuim

Filterschuim

Bij een filtersysteem stroomt water door het filter. Filterschuim is een essentieel onderdeel van uw filtersysteem dat kleine vuildeeltjes opvangt, zodat uw water schoon en helder wordt. Japanse matten bestaan uit biologisch filtermateriaal en wordt eveneens toegepast in vijverfilters, evenals filterkool. Dit is hoogactieve kool voor het verwijderen van organisch vuil, geur- en kleurstoffen.

 

Filterschuim vijver

Bij de productinformatie kunt u zien voor welke vijverpomp een bepaald type filterschuim geschikt is. Bij Haxo profiteert u van een snelle levering. Vandaag besteld is binnen een paar dagen in huis! Daarnaast kunt u veilig online betalen met iDEAL. Heeft u vragen over de verschillende filterschuim producten? Neem contact met ons op!