Maak uw vijverfilter compleet of verleng de levensduur van uw vijverfilter met de aanschaf van losse vijverfilter onderdelen. In ons assortiment vindt u onder andere transformators en kwartsglas voor UV-C vijverfilters. Ook verkopen wij andere vijverfilter onderdelen zoals filterdeksels, clip en rubberringen voor filterdeksels en slangtule sets. Bij Haxo vindt u alle benodigheden voor de vijverfiltering voor een altijd lage prijs. 

Vijverfilter onderdelen

Vijverfilter onderdelen

Een vijverfilter die niet werkt is lang niet altijd stuk. Vaak is vervanging van de losse vijverfilter onderdelen de enige reparatie die nodig is om langer van uw filter te kunnen genieten. Wanneer u zelf uw eigen filtersysteem wilt samenstellen, ontbreekt er af en toe een vijverfilter onderdeel. Geen probleem, u kunt deze eenvoudig mee bestellen! Haxo zorgt voor een snelle en efficiënte levering!

Vijverfilter onderdelen kopen

Ieder vijverfilter bevat vijverfilter onderdelen die af en toe vervangen moeten worden. Een rubbertje kan op den duur uitdrogen en een UV-C lamp moet af en toe vervangen worden. Het kan handig zijn om meerdere vijverfilter onderdelen op voorraad te hebben. Vijverfilter onderdelen kopen doet u eenvoudig online! Haxo denkt met u mee en helpt u bij het uitzoeken van uw vijverfilter onderdelen. Heeft u een vraag over uw vijverfilter of over het vervangen van onderdelen? Neem contact op, onze collega's staan voor u klaar met een gedegen advies!