Velda Biofill

Geef de planten in uw vijver een hoofdrol in het schoonhouden van het water met de Velda Biofill. De bacteriën in dit biologische filter zetten afvalstoffen om in koolzuur waarmee uw vijverplanten gevoed worden. Op hun beurt filteren uw planten het water waarin ze zich bevinden! Met de Velda Biofill creëert u dus een biologische kringloop in uw vijver. Voor het beste resultaat, combineert u het biofilter met een vijverpomp die van maart tot oktober onafgebroken aanstaat.

Velda Biofill XL

U vindt deze biofilter in verschillende uitvoeringen in de online vijverwinkel van Haxo. U kunt kiezen uit een losse Velda Biofill XL of een Biofill set voor vijvers met een inhoud tot wel 60.000 liter. Deze sets zijn al voorzien van een krachtige Green Line vijverpomp De Velda Biofill XL wordt geleverd met vier cassettes gevuld met filtermateriaal en materiaal om de waterkwaliteit van uw water te verbeteren. Hoe meer mineralen er zich in uw vijver bevinden, hoe beter de Velda Biofill zijn werk doet.

Velda Biofill filter

Bij Haxo vindt u een groot assortiment Velda vijverfilters. Naast de Velda Biofill filter vindt u bij ons ook een filter die erg geschikt is voor kleine hoogteverschillen binnen de vijver: de Velda Clear Control. Een handig filter bij een vijver met watervallen of beekloopjes.
Laat u inspireren door ons grote vijverassortiment en bestel alles wat u zoekt gemakkelijk online. Betalen kan met Creditcard, iDEAL of een van onze andere online betalingsmogelijkheden. Ook achteraf betalen is mogelijk. Bestel de Velda Biofill filter online en uw bestelling wordt zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd!