Velda biofilter

Zoekt u een manier om uw vijver op biologische wijze schoon en helder te houden? Dan is de Velda biofilter het filter dat u zoekt! Het werkt als volgt: de vijverpomp pompt water door het biofilter. In het biologische filter bevinden zich bacteriën die afvalstoffen omzetten in koolzuur. Dit koolzuur wordt vervolgens weer de vijver ingepompt en voedt dan de planten in de vijver. Deze planten filteren het water zodat u een biologische kringloop in uw vijver hebt gecreëerd. Het Velda biofilter werkt het best als u zorgt dat u een Velda vijverpomp heeft die van maart tot oktober continu aan staat.

Velda Biofilter XL

Bij Haxo vindt u een groot assortiment van Velda waaronder de Velda biofilter XL. U kunt een losse biofilter bestellen, maar ook een set. In het eerste geval is het raadzaam om zelf nog een Velda luchtpomp aan te schaffen. Bij de set is deze al in begrepen, net als de krachtige Green Linevijverpomp. De speciale filtermaterialen worden zowel bij de Velda Biofilter XL als de Biofilter set bijgeleverd. U kunt bij Haxo uw vijverfilter eenvoudig online kopen en thuis laten bezorgen. Bekijk ons ruime Velda vijverassortiment en laat u overtuigen door dit kwaliteitsmerk van eigen Nederlandse bodem!

In onze webwinkel betaalt u direct en gemakkelijk online met Creditcard of iDEAL of u betaalt achteraf per acceptgiro. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze deskundige klantenservice.