Velda T-Flow

Algenbestrijdingsmiddelen zijn niet meer nodig als u van de Velda T-Flow gebruik maakt. De kern van dit systeem bestaat uit een minerale koperlegering die verbonden is met een roestvrij stalen kathode. Door het versturen van een puls naar de kern van de Velda T-Flow komen er koperionen in het water vrij, waarvan een microdosis al voldoende is om draadalgen te doden. Met minder algen krijgen uw waterplanten meer kans om te groeien. Zo houdt u niet alleen uw vijver helder, maar creëert u eveneens een gezond vijverklimaat.           

Velda T-Flow Tronic

Velda is een innovatief merk dat zijn producten voortdurend blijft door ontwikkelen. De Velda T-Flow Tronic is de opvolger van de I-Tronic met verbeterde prestaties. In de webwinkel van Haxo zijn verschillende uitvoeringen van de Velda T-Flow Tronic beschikbaar. Welke u nodig heeft, hangt af van de afmetingen van uw vijver. De meest krachtige variant is de Velda T-Flow Tronic 75 met een capaciteit van 15000 tot 25000 liter water per uur. Bij onze productinformatie vindt u alles wat u wilt weten. Wij adviseren u om afhankelijk van uw keuze gebruik te maken van een bijpassende Green Line vijverpomp.

Velda T-Flow kopen

Haxo heeft een groot aanbod vijverartikelen, zodat u eenvoudig een Velda T-Flow kopen kunt. Om uw vissen van voldoende zuurstof te voorzien, kunt u daarnaast kiezen voor een Velda luchtpomp uit ons assortiment. Ook kunt u een kijkje nemen bij onze collectie Velda vijverfilters. Bij Haxo kunt u niet alleen een Velda T-Flow kopen, maar ook al uw andere vijverbenodigdheden bestellen. Wij hanteren scherpe prijzen en zorgen voor een snelle levering.