Velda Giant Biofill XL

Heeft u een plantrijke visvijver die u graag op de meest natuurlijke wijze wilt schoonhouden? Dan is de Velda Biofill XL een filter die u daar uitstekend mee kan helpen. De vijverpomp in de Biofill XL pompt water door het speciale biofilter. In dit filter bevinden zich bacteriën die afvalstoffen omzetten in koolzuur. Het koolzuur wordt de vijver ingepompt en voedt de planten in uw vijver. Het zijn de planten zelf die het water filteren, kortom er is sprake van een biologische kringloop. De Velda Biofill XL geeft het beste resultaat wanneer u deze combineert met Velda vijverpomp die van maart tot oktober continu aan staat.

Velda Giant Biofill XL set 40000

Bij Haxo vindt u de Velda Giant Biofill in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een los filter, maar ook uit een set, zoals de Velda Giant Biofill XL set 12000. Deze filterset is geschikt voor vijvers met een inhoud tot 40.000 en bevat naast een luchtpomp ook een Green Line met 12.500 beluchting. De Velda Giant Biofill XL set heeft vier cassettes waarvan drie met filtermateriaal. In de vierde cassette zit materiaal om de hardheid van uw water te verbeteren voor een optimale werking van het biofilter. U kunt de kwaliteit van uw water ook handmatig verbeteren met ons Velda waterbehandeling assortiment.

Bij Haxo vindt u een uitgebreid aanbod van Velda's vijveronderhoud. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online. Betaal direct en gemakkelijk online met Creditcard of iDEAL of betaal achteraf en laat uw aanwinst thuisbezorgen.