Velda vijversubstraat

Net als kamer- en tuinplanten hebben ook waterplanten een goede ondergrond en voeding nodig. Vijverspecialist Velda heeft hiervoor een uitgebreid assortiment met Velda vijversubstraat, vijverplantaarde en vijverkiezels. Heeft u net een aantal leuke Velda vijvermanden gekocht? Dan kunt u deze vullen met ijzerhoudende vijverplantaarde of met plantsubstraat. Dit substraat is speciaal gemaakt voor het oppotten van vijverplanten. U kunt nog wat extra vijverkiezels gebruiken om de aarde goed af te dekken. De kiezel is ook geschikt om vijveraarde van uw vijverbodem af te dekken. De aarde kan dan niet omhoogkomen en de lichte kiezel geeft bovendien een mooi effect aan uw vijver. Of u nu kiest voor Velda vijversubstraat of plantaarde, uw vijverplanten krijgen de voeding en de leefomgeving die bij hen past.

Velda vijversubstraat Classic 40 ltr

Voor het bedekken van de vijverbodem is Velda vijversubstraat Classic 40 ltr of een van onze andere uitvoeringen ook een goede optie. Dit is licht poreus substraat en geeft micro-organismen de mogelijkheid om zich maximaal aan te hechten. De zorgvuldig uitgekiende samenstelling van het substraat met mineralen en sporenelementen, zorgt voor een constante groei van uw water- en moerasplanten. Met het vijversubstraat creëert u omgeving waarin uw planten voorzien worden van voldoende voeding en een stabiel evenwicht in de watersamenstelling. Voor de grootste vijvers is de Velda vijversubstraat Classic 40 ltr uw beste keuze, maar u kunt natuurlijk ook voor een andere hoeveelheid kiezen. Velda is zo zeker van de kwaliteit van het substraat dat u er een helder water garantie bij krijgt!
Bij Haxo hebben we een ruim aanbod in vijveronderhoud. U vindt bij ons bijvoorbeeld ook de Velda groeibollen waarmee uw planten nog beter groeien. En voor een excellente waterkwaliteit kunt u terecht bij het Velda waterbehandeling assortiment. Laat u inspireren en bestel gemakkelijk en snel online bij Haxo, uw Velda-dealer!