Velda drukfilter

Een vijver is op zijn mooist als het water mooi helder en schoon is. Met de Velda drukfilter filtert u vuil en ongewenste stoffen uit het water zodat er een gezond leefmilieu ontstaat. Omdat het drukfilter bestand is tegen hoge druk kan deze ook hoogteverschillen overbruggen. Dit maakt het bij uitstek een goed filter voor een vijver met watervallen en beekvallen. Voorwaarde voor het gebruik van het Velda drukfilter is dat er weinig of geen vissen in uw vijver zitten en voldoende planten. Ook de planten zorgen voor een schone vijver.

Velda drukfilter Clear Control 50

Er zijn verschillende types van dit compacte filter, zoals het Velda drukfilter Clear Control 50. Dit filter is geschikt voor 20.000 liter water en heeft een inhoud van 50 liter. Net als elk drukfilter van Velda beschikt deze versie over een drukfilter met 7-standen kraan. U kunt hiermee het filter instellen op verschillende standen zoals een filtratiestand, een leegloopstand en een winterstand. U kunt het Velda drukfilter Clear Control 50 eventueel uitbreiden met een Velda UV-C filter unit van 18 Watt.

Velda drukfilter Clear Control 75

Een iets grotere versie van het drukfilter is de Velda drukfilter Clear Control 75. Bij Haxo kunt u gemakkelijk het drukfilter vinden voor uw vijver. U kunt deze drukfilters uitbreiden met ons Velda filtermateriaal of met Velda filterschuim. Welk filtermateriaal u gebruikt is afhankelijk van het type vijver dat u heeft. U kunt ook kiezen voor een Velda drukfilter Clear Control 75 set met daarbij alle filtermaterialen en aansluitstukken. Kijk voor onze hele Velda vijverassortiment op Haxo en bestel gemakkelijk en snel online!