Velda vijverdecoratie

Wilt u van uw vijver een prachtige eyecatcher maken? Met Velda vijverdecoratie maakt u van uw vijver een lust voor het oog, het hele jaar door! Maak een archipel van planten met onze speciale  planteneilanden. Deze drijvende vijvermanden kunt u aan elkaar koppelen tot een origineel geheel van waterplanten. Houdt u van kleur, dan kunt u met onze kunststof drijvende vijverplanten het hele jaar genieten. Denk bijvoorbeeld aan een gele lotus of een roos op blad.
Voor wie zijn vissen goed wil leren kennen, vindt u een bijzondere doorkijkbol in ons assortiment. Deze Velda Floating Fish Dome vult u met een voer zodat de vissen in de bol zwemmen. Op die manier ontstaat de mogelijkheid om de vissen op een bijzondere, gedetailleerde manier te bekijken.

Velda vijverdecoratie online

U kunt bij Haxo een groot assortiment Velda vijverdecoratie online bekijken en aanschaffen. Als Velda dealer hanteren wij scherpe prijzen en kunnen we snel verzenden. U vindt bij ons nog veel meer vijveronderhoud en vijverdecoratie van deze Nederlandse fabrikant. Van Velda vijverfilters tot vijverpompen zoals de Velda Highstream.
Kijk rustig rond in onze webshop en richt uw vijver helemaal in naar uw wensen. Heeft u vragen over de collectie Velda vijverdecoratie of een van de andere producten uit ons assortiment, dan kunt u altijd terecht bij onze deskundige klantenservice. Bestelt u bij Haxo uw Velda vijverdecoratie online dan kunt u zowel online betalen als via acceptgiro. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met behulp van Afterpay.