Velda waterornamenten

Het geluid van kabbelend water op een mooie avond kan erg rustgevend zijn. Als u uw tuin hiermee wilt verrijken dan kunt u Velda waterornamenten overwegen. Deze fraai vormgegeven waterpartijen zijn er in allerlei varianten. En u kunt ze uitstekend combineren met een vijver. Een goede Velda vijverpomp zorgt ervoor dat het water door de waterornamenten wordt gepompt.

Bij Haxo kunt u kiezen uit verschillende materialen, maar net wat past in uw tuin en bij uw vijver. Denk bijvoorbeeld aan ovale stenen met LED-verlichting of kies voor een houten ornament dat fraai opgaat in de omgeving omdat het een natuurproduct is. 

Velda waterornament

Met een Velda waterornament geeft u net iets extra’s aan uw tuin. U kunt enkele ornamenten zelfs op het terras of balkon in uw huis plaatsen. Deze Waterfall collectie bestaat uit strak vormgegeven waterornamenten die u kunt aanvullen met bloemen. Dit Velda waterornament kunt u fraai combineren met de Velda minivijvers uit ons assortiment. Deze kleine vijvers zijn ook geschikt voor het balkon.

Bij online Velda-dealer Haxo vindt u een ruim aanbod in waterornamenten en andere Velda vijverdecoratie. In onze webwinkel kunt u op uw gemak rondkijken en alle elementen bij elkaar zoeken die u nodig heeft voor de vijver van uw dromen. Als u daarbij vragen heeft of op zoek bent naar handige tips, kunt u altijd terecht bij onze deskundige klantenservice!