Velda Pond Guard

Wanneer u een vijver heeft moet u deze goed beschermen tegen ongewenste dieren als katten, konijnen en reigers. Met het Velda Pond Guard assortiment lukt dit zeker! De beschermingsproducten die u in onze webwinkel kunt vinden zijn onder andere schrikdraden en lasers. De Laser Guard beschermt uw vissen tegen indringers door laserstralen en door geluiden. Deze worden geactiveerd wanneer er beweging op treedt, voor het menselijk oog en oor is dit niet te zien en horen. Het schrikdraad uit het Velda Pond Guard assortiment geeft een lage elektrische puls af wanneer het dier hiermee in aanraking komt.

Velda Pond Guard reigerverjager

In Nederland neemt de reigerpopulatie de laatste jaren toe, wat nadelig is voor vijverliefhebbers. Wij hebben verschillende oplossingen voor deze vijverliefhebbers; ons Velda Pond Guard reigerverjager assortiment. Een product dat reigers verjaagt door licht dat weerkaatst, is de Velda Briljant Pyramid. Deze drijvende piramide geeft het gevoel dat het te druk wordt voor de reiger bij de vijver door het licht. Deze Velda Pond Guard reigerverjager zit aan een draad met een verzwaring zodat deze niet door de hele vijver drijft.

Velda Pond Guard kopen

Wilt u de ongewenste bezoekers tegengaan en Velda Pond Guard kopen? Dat kan voordelig bij Haxo! Wanneer u schrikdraad voor reigers te heftig vindt kan de Velda reiger verjager Heron Stop iets voor u zijn! Het draad is onzichtbaar voor reigers en rinkelt bij aanraking door de bevestigde belletjes. Andere ongewenste bezoekers zijn algen, deze gaat u tegen met ons Velda algenbestrijding assortiment. Voor de vissen in uw vijver hebben wij een ruim assortiment Velda visvoer, met onder andere de Velda Fish Feeder die automatisch de vissen voert, wat ideaal is voor de vakantieperiode. Wanneer u vragen heeft over een Velda Pond Guard kopen kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice!