Velda minivijver

Heeft u een kleine tuin of alleen een balkon, dan kunt u toch genieten van water in de tuin met de Velda minivijver. Deze kleine vijver bestaat uit een lichtgewicht kunststof bak die u kunt vullen met water. Doordat deze vijvers lichtgewicht zijn, zijn deze gemakkelijk te verplaatsen.
De Velda minivijver wordt kant en klaar geleverd met een fonteinpomp en plantmand, dus u kunt zelf kiezen op welke wijze u uw vijver vormgeeft. Eenmaal klaar met de inrichting, hoeft u alleen nog maar de stekker in het stopcontact te doen om de fonteinpomp in werking te stellen.

Handige tips voor een minivijver met mooi helder water:

  • Voeg Velda vijversubstraat toe aan uw plantenmand voor langdurig helder en gezond water
  • Het laten groeien van zuurstofplanten zorgt voor helder water en gaat algengroei tegen

 

Velda minivijver online

De minivijver is compact en eenvoudig te installeren, daarom is het een goede keuze om de Velda minivijver online te kopen. Bij Haxo kunt u de minivijver bestellen in twee verschillende maten en in een vierkante en een ronde variant. U kunt bij ons ook Velda Aqua Clear kopen voor het behouden van de juiste waarden van het water in uw minivijver. U vindt Aqua Clear in ons Velda waterbehandeling assortiment.

Koopt u de Velda minivijver online bij Haxo, dan profiteert u niet alleen van een scherpe prijs, maar ook van gratis verzending. Zo haalt u gemakkelijk een aanwinst van uw terras of balkon in huis zonder dat u de deur uit hoeft!