Velda vijvermanden

Heeft u graag verschillende waterplanten in uw visvijver? Dan zijn de Velda vijvermanden een interessante optie! Deze speciale manden zijn gemaakt van een fijnmazig, duurzaam materiaal. Door de flexibiliteit van het materiaal zijn de manden op bijna alle ondergronden stabiel te plaatsen. De Velda vijvermanden voorkomen dat de wortels van uw planten gaan woekeren en maken uw planten bovendien makkelijk verplaatsbaar. Zo kunt u eenvoudig planten beschermen tegen de winterkoude door ze naar een dieper gelegen of warmer gedeelte van uw vijver te verplaatsen. Om de groei van uw waterplanten te bevorderen kunt u Velda groeibollen toevoegen.

Velda vijvermand kopen

Wilt u een Velda vijvermand kopen, dan heeft u de keuze uit verschillende vormen en afmetingen. In ons Velda assortiment bevindt zich ook de speciale begroeiingsmat waarmee het zelfs mogelijk is om verticaal te werken. Vooral moerasplanten zijn hiervoor geschikt. Bij dit type vijvermanden heeft u geen inlegdoekje nodig. Ondanks het fijnmazige materiaal laat de mand genoeg water door. Voor een extra rijke voedingsbodem is het aan te raden om Velda vijversubstraat aan de vijveraarde toe te voegen.
U kunt in onze webwinkel eenvoudig een Velda vijvermand kopen. Wij verkopen een groot aanbod van deze Nederlandse vijverspecialist. Bekijk ons assortiment en laat u verrassen!