Velda vijveronderhoud

Uw vijver heeft onderhoud nodig en heeft daarom zo nu en dan een menselijke hand nodig om in een goede staat te blijven. Ons assortiment Velda vijveronderhoud helpt u daarbij met handige hulpmiddelen. U vindt bij Haxo bijvoorbeeld een handige vijverborstel om de randen van uw vijver toonbaar en schoon te houden. Met de speciale borstel met flexibele haren haalt u gemakkelijk de aanslag van algen en ander vuil van uw vijverfolie. Bovendien is de borstel, met zijn lengte van 150 cm en de verstelbare aluminium steel, erg ergonomisch in het gebruik.
Voor de winter heeft ons assortiment Velda vijveronderhoud u de Pond Heater te bieden. Deze vijververwarmer houdt uw vijver op de juiste temperatuur en gaat tegelijk ijsvorming tegen. De verwarmer is voorzien van een drijfring waardoor u deze eenvoudig in de vijver kunt plaatsen.

Velda vijveronderhoud winkel

Haxo is dé online Velda vijveronderhoud winkel. U vindt bij ons ook de Velda vijverfilters die u kunt combineren met de Pond Heater. Zo kunt u uw Velda Biofill ook ’s winters gebruiken als u de Pond Heater erin monteert. Met een luchtpomp zoals de Velda Silenta zorgt u ervoor dat uw vissen zuurstofrijk water hebben in de zomer en de winter. Dankzij de beluchting blijft het biologisch evenwicht in uw vijver het hele jaar op peil. Alles wat u nodig heeft om uw vijver in topconditie te houden vindt u online in onze Velda vijveronderhoud winkel. Als dealer kunnen wij scherpe prijzen hanteren. U kunt gemakkelijk online bestellen wat u nodig heeft en wij zorgen voor een snelle levering!