Velda Silenta

De diepte van uw vijver, de hoeveelheid waterplanten of de buitentemperatuur kunnen het zuurstofgehalte in uw vijver nadelig beïnvloeden. In zulke gevallen biedt de Velda Silenta luchtpomp uitkomst. Deze is zeer zuinig in gebruik en maakt bovendien erg weinig geluid. Bij Haxo bestelt u de Velda Silenta voordelig inclusief luchtslang en luchtstenen. De luchtsteen vormt het sluitstuk van de Velda Silenta. Deze zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de zuurstof middels de vrijkomende luchtbelletjes. In de winter kunt u hiermee uw vijver ijsvrij houden doordat het water voortdurend in beweging blijft.       

Velda Silenta Pro 4800

Ondanks een vermogen van slechts 65 Watt heeft de Velda Silenta Pro 4800 een zeer ruime pompcapaciteit. Daarmee is deze ook geschikt voor tuinvijvers met een groter watervolume. U kunt de luchtsteen van de Velda Silenta het beste iets onder het wateroppervlak plaatsen. Over het algemeen neemt het zuurstofgehalte namelijk af naarmate de vijver dieper is. De maximale druk van de Velda Silenta Pro 4800 is 0,035 MPa. De luchtopbrengst bedraagt maar liefst 4800 per uur. Met de energiezuinige Velda Silenta Pro 4800 houdt u uw vissen gezond. In ons ruime assortiment vind u ook vijverproducten waarmee u uw vijverwater bovendien helder kunt houden. Ook een Velda Biolfilter bestelt u bij Haxo voordelig.           

Velda Silenta Pro 1200        

De Velda Silenta Pro 1200 is geschikt voor kleine en middelgrote vijvers, maar is ook in een aquarium goed te gebruiken. Bij een luchtopbrengst van 1200 liter zuurstof per uur is deze met een vermogen van 15 Watt bijzonder energiezuinig. De bijgeleverde luchtslang heeft een ruime lengte van 5 meter. De Velda Silenta Pro 1200 is ook inclusief een ‘Giant’. Deze produceert een ruime hoeveelheid luchtbelletjes, zodat gebruik van losse luchtstenen niet meer nodig is. Haxo heeft tot slot ook een ruim assortiment Velda vijverpompen, waarmee u uw vijverwater in beweging houdt. De Velda Silenta Pro 1200 en andere vijveraccessoires bestelt u voordelig in onze winkel. Wij zorgen voor een snelle verzending van uw bestelling.