Velda drijvend planteneiland

Een vijver zonder planten is een kaal gezicht, vandaar dat de meeste vijvers wel begroeiing hebben. Voor de diepste plekken is beplanting lastig, maar gelukkig kunt u daar een Velda drijvend planteneiland plaatsen. Dit is een drijvende mand waarin u allerlei soorten moerasplanten kunt aanbrengen. U hoeft de mand alleen maar te vullen met enkele centimeters vijverplantaarde en de plantkluit. Tenslotte voegt u schoongewassen grind of Velda vijversubstraat toe om de aarde op zijn plaats te houden en u heeft een fraaie waterplant erbij. U kunt een Velda drijvend planteneiland koppelen aan andere planteneilanden zodat u de mooiste moerasachtige eilandgroepen vormt. Voeg Velda groeibollen toe aan de plantkluit en u zorgt ervoor dat de planten uitbundig gaan groeien en bloeien.

Velda drijvend planteneiland vierkant

In deze collectie is het Velda drijvend planteneiland vierkant van vorm of cirkelvormig. De afmetingen van beide vormen zijn 25 cm en 35 cm. Dankzij de Tempex drijfringen is het plaatsen en schakelen van het Velda drijvend planteneiland, vierkant en cirkel, heel eenvoudig. U kunt dit planteneiland natuurlijk ook combineren met andere Velda vijvermanden uit het assortiment.
Voor de inrichting en het onderhoud van uw vijver kunt u online terecht bij Haxo. Als dealer van Velda hebben wij een breed assortiment. U kunt eenvoudig online bestellen dankzij onze duidelijke productomschrijvingen en onze overzichtelijke betaalmethoden. Ook achteraf betalen is bij ons mogelijk! Heeft u vragen over ons assortiment of over het bestelproces? Onze klantenservice staat klaar om u te helpen.