Berthoud Floraly 7 Optima DIY Drukspuit 7 liter

Merk:
Berthoud
Collectie:
Floraly
Artikelnummer:
101452
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 92,25 79,95 66,07 excl. btw

Je bespaart 13%


Productomschrijving Berthoud Floraly 7 Optima DIY Drukspuit 7 liter

  • Handig voor doe-het-zelf klussen!
  • Veilig en gebruiksvriendelijk
  • Ergonomische handgrip

Kwalitatief zeer hoogwaardige drukspuit van 7,2 liter, met een effectieve inhoud van 5 liter speciaal voor behandeling van hout, luiken, ontmossen van daken, en andere klussen in en om het huis. Alle spuiten uit de Floraly serie zijn voorzien van een vaste, uit het midden geplaatste pomp, voor eenvoudig vullen, mengen en legen zonder dat de pomp verwijderd hoeft te worden. Omdat de pomp is afgescheiden van de tank komt deze niet direct in aanraking met de vloeistof in de tank, waardoor een langere levensduur van pakkingen en andere onderdelen kan worden gegarandeerd. De container van de Floraly drukspuiten is voorzien van schaalverdeling en heeft een brede vulopening met dop die tevens dienst doet als maatbeker om nauwkeurig te kunnen doseren.

Deze DIY versie is uitgerust met Viton pakkingen voor grote bestendigheid tegen agressieve middelen en zelfs oplosmiddelen op basis van koolwaterstoffen. De bijgeleverde draagriem kan eenvoudig en snel op de spuit worden gemonteerd met behulp van clips met klikaansluiting. De Floraly DIY is standaard uitgerust met een professionele handgreep en een composiet, chemisch bestendige, spuitlans van 40 cm met een flexibel verlengstuk voor moeilijk bereikbare plaatsen. Standaard wordt deze spuit geleverd met universele spuitkophouder en professionele spuitkop met brede volle, verstelbare straal. Uniek is de meedraaiende slang van 1 meter lengte, waardoor tijdens gebruik geen knikken in de slang kunnen ontstaan. Voor extra gebruiksgemak, veiligheid  en vertrouwen is de Floraly uitgerust met een brede, robuuste pompgreep en een overdrukventiel. Op Floraly drukspuiten wordt 5 jaar garantie verleend.

Berthoud Floraly Optima Drukspuit doe-het-zelf Kopen

Bij Haxo kunt u eenvoudig uw Floraly Optima Drukspuit doe-het-zelf kopen. Is dit niet de plantenspuit die u zoekt? Wellicht vindt u hier een geschikte drukspuit! Bovendien heeft Haxo een breed aanbod aan Berthoud producten.


Kenmerken Berthoud Floraly 7 Optima DIY Drukspuit 7 liter

Merk
Berthoud
Collectie
Floraly
Barcode
3176241014520
Gewicht
1,58 kg
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart/Geel
Inhoud/gewicht
7,2L
Slanglengte (m)
1m
Garantie
5 Jaar
Werkdruk
3 bar (max)