Heeft u genoeg van overstromende vijvers of ondergelopen kelders? De vuilwaterpomp uit ons assortiment doet zijn werk uitstekend. Veel vuilwaterpompen zijn uitgerust met een vlotter. Daarmee wordt het op peil houden van uw vijver eenvoudig! Plaats de vuilwaterpomp onder water, laat overtollige lucht ontsnappen en de vuilwaterpomp is klaar voor gebruik.

Vuilwaterpomp

Vuilwaterpomp

Een vuilwaterpomp is nooit weggegooid geld, want u kunt deze voor meerdere doeleinden gebruiken. Loopt uw kelder of greppel af en toe onder? Geen probleem! Het overtollige water is zomaar weg! In droge periodes haalt u de vuilwaterpomp gewoon uit de vijver en plaatst deze in een regenton. Zo krijgen de planten in de zomer genoeg water.

Vuilwaterpomp vijver

Een vuilwaterpomp heeft een krachtige motor die uitkomst biedt wanneer uw vijver dreigt te overstromen, maar raakt overbelast wanneer deze een hele dag moet draaien. Voor het continu rondpompen van vijverwater is een vijverpomp geschikter. Bij Haxo kunt u terecht voor advies! Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering!