Een UV-C lamp is een lamp voorzien met een kortgolvige straling. Het ultraviolet licht doodt zweefalgen en ziektekiemen, waardoor u groen en troebel water tegen gaat. Door het gebruik van een UV-C lamp stimuleert u tevens de groei van zuurstofplanten. Bij Haxo vindt u alle benodigheden voor de vijverfiltering voor een altijd lage prijs. 

UV-C lamp

UV-C lamp 

Een UV-C lamp straalt, voor de mens, onzichtbare lichtstralen uit die micro-organismen en ketens van zweefalgen in uw vijver verbreken en vernietigen. Een UV-C Lamp is onmisbaar voor schoon en helder water in uw vijver. Bij Haxo vindt u UV-C Lampen van onder andere de merken PhilipsHozelock en Velda.

 

UV-C lamp vijver 

Met een UV-C lamp kunt u een vijverperiode mee vooruit, na verloop van tijd zult u uw UV-C lamp moeten vervangen omdat deze de maximale brandduur heeft bereikt. Tevens vindt u reserveonderdelen zoals reservelampen. Deze UV-C lampen zijn in alle gangbare wattages beschikbaar. 

 

UV-C lamp kopen

Wanneer u last heeft van een groene vijver en grote hoeveelheden algen biedt een UV-C Lamp de uitkomst. Voor een optimaal effect kunt u een UV-C lamp het beste plaatsen in combinatie met een vijverfilter van Haxo. Bestel uw UV-C lamp online bij Haxo.nl en u kunt binnen een paar werkdagen weer genieten van een schone en heldere vijver!