Slotbouten

Bent u op zoek naar een extra stevige bevestiging? Kies dan voor de slotbouten van Haxo! De gladde ronde kop, een vierkant deel en een schroefdraad zijn de krachtige eigenschappen van dit onmisbare onderdeel. Ons uitgebreide assortiment beschikt over bouten in diverse diameters en lengtes. Hierdoor weet u zeker dat er een passend model leverbaar is. Bestel de perfecte slotbouten en bouw met zekerheid verder!

Slotbouten RVS

Kies voor slotbouten van rvs wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit! Deze bouten zijn leverbaar met een uitstekende corrosiebestendigheid, waardoor ze erg lang mee gaan. Het vierkante gedeelte onder de “champignon” kop voorkomt het meedraaien van de bout. Met de slotbouten van rvs wordt het verbinden van verschillende producten super eenvoudig! Wilt u zeker weten dat u voor de juiste bouten kiest? Profiteer dan bij Haxo van deskundig advies.

Zwarte slotbouten

Verbind losse materialen stijlvol met behulp van de zwarte slotbouten van Haxo! De zwarte kleur zorgt voor een fraai design. Daarnaast zijn de bouten ideaal te matchen met diverse kleuren designproducten. Onze ijzerwaren zijn voorzien van topkwaliteit, en zijn verkrijgbaar in verschillende schroefdraadlengtes. Combineer kwaliteit met design en kies voor de zwarte slotbouten van Haxo! Wij bieden onze bouten aan voor de scherpste prijzen.

Slotbouten kopen

Wilt u krachtig materialen koppelen? Dan is slotbouten kopen bij Haxo een zeer verstandige keuze. Dit bevestigingsmateriaal is uitermate geschikt voor houtverbindingen. De afgeronde kop zorgt hierbij voor een fraaie afwerking. Denk eraan dat u het vierkante gedeelte van de bout in het hout slaat met een hamer wanneer u deze gaat bevestigen. Hierdoor draait de bout niet mee tijdens het aandraaien van de moer. U kunt eenvoudig en snel uw slotbouten kopen bij Haxo!