Onkruidborstel

Altijd vervelend, onkruid. Eenmaal weggehaald groeit het zo weer terug. Maar met een onkruidborstel van Haxo komt daar verandering in! Wij hebben vele verschillende modellen voor u van grote merken, waaronder Einhell en Gloria. De grootste verschillen tussen de diverse exemplaren bestaan uit de precieze werking en de dikte van de borstelharen. Dat houdt in dat u voor vlonderhout of beton klinkers beter een onkruidbezem dan een onkruidborstel kunt gebruiken. Bij Haxo vindt u echter ook universele borstels, die op alle steensoorten toepasbaar zijn.

Eurom onkruidborstel

Als uw oprit of terras te kampen heeft met ondergroei, gebruikt u eenvoudig een Eurom onkruidborstel om het te verwijderen. Deze wordt geleverd met twee kunststof borstels die onkruid effectief tegengaan. U heeft de mogelijkheid om een metalen borstel bij te bestellen; deze leent zich perfect voor gebruik bij uw tegelranden. Voor het precisiewerk in uw bloemenperk gebruikt u een onkruidsteker, die u net als uw Eurom onkruidborstel bij Haxo kunt aanschaffen. Ook de verschillende accessoires voor dit apparaat zijn bij ons verkrijgbaar.

Elektrische onkruidborstel

Niets is zo handig als een elektrische onkruidborstel om ongewenste gewassen van uw erf te verwijderen! De steelmodellen van Einhell, Eurom en Gloria uit ons ruime assortiment zijn in lengte verstelbaar, zodat u ze altijd in de gewenste positie kunt krijgen. Een alternatief voor dit systeem is de onkruidbrander. Dit apparaat werkt met een thermische schok - in plaats van een vlam, wat de naam doet vermoeden. Dit biedt een zeer nauwkeurig resultaat; de elektrische onkruidborstel kunt u gebruiken voor grotere oppervlakken.

Onkruidborstel kopen

Voor een scherpe prijs kunt u bij Haxo een nog scherpere onkruidborstel kopen! In onze overzichtelijke webwinkel vindt u alles voor een complete tuinverzorging. Zowel groot als klein tuingereedschap is in onze ruime collectie volop aanwezig. U kunt bovendien meteen de handige accessoires voor uw onkruidborstel kopen wanneer u het apparaat zelf bestelt. Bij Haxo profiteert u van een vlotte service en een zeer snelle bezorging! Neem voor meer informatie, bijvoorbeeld over de werking van de apparaten, contact op met onze deskundige klantenservice.