Wilt u een bloembed, talud of houtsnipper pad aanleggen? Wanneer u wilt voorkomen dat er onkruid van onderaf tussen plantjes en snippers groeit, is het gebruik van een gronddoek de ideale oplossing. Een gronddoek houdt licht en de wortels van onkruid tegen, maar laten regenwater door. Op deze manier creëert u de ideale bodem voor uw bloemen en planten.

Gronddoek

Hendrik Jan gronddoek

In ons assortiment vindt u onder andere een Hendrik Jan gronddoek. Deze gronddoek is gemaakt van geweven polypropyleen en is daardoor extra sterk. Door de geweven structuur van het gronddoek kan water makkelijk doorlopen maar wordt onkruid tegen gehouden. Daarnaast is het anti worteldoek ook geschikt voor gebruik bij grind of houtsnippers.

Gronddoek kopen

Wilt u uw tuin beplanten en deze zo lang mogelijk moeiteloos netjes houden? Met behulp van een gronddoek houdt u uw tuin nagenoeg onkruidvrij. Ook wanneer aarde en houtsnippers op hun plek moeten blijven, is een ondergrond van gronddoek een ideaal hulpmiddel. Wilt u een gronddoek kopen? Bij Haxo vindt u gronddoeken van diverse afmetingen. Het gronddoek is eenvoudig met de schaar aan te passen aan de maten van uw tuin.