Wanneer u gebruik maakt van een robotmaaier hoeft u uw gazon niet meer zelf te maaien. Het is gewoon een kwestie van instellen en de robotmaaier doet de rest! In vergelijking met een zitmaaier bespaart u niet alleen tijd, maar bent u bovendien minder geld kwijt. Een robotmaaier brengt uw gazon automatisch in een perfecte staat, terwijl u heerlijk vanaf uw terras kunt toekijken.   

Robotmaaier

Wolf Robotmaaier

Een Wolf Robotmaaier valt op door het intelligente en gebruiksvriendelijke ontwerp. Wanneer u het bijgeleverde begrenzingsdraad om uw tuin spant en de basisgegevens, zoals gazonoppervlakte en contour snijden instelt, weet de Wolf  robotmaaier precies hoe uw gazon er uitziet en gaat hij direct aan de slag. Voor het opladen maakt u gebruik van het speciale laadstation. De robotmaaier kan met dit station communiceren en rijdt hier automatisch naar toe wanneer hij leeg is. Wanneer de accu weer opgeladen is, gaat de robotmaaier automatisch weer aan de slag. De Wolf Robotmaaier Ambition Robo Scooter is te verkrijgen in twee uitvoeringen, voor gazonoppervlaktes tot 400 m2 of voor  een gazonoppervlakte tot 600 m2.

Robotmaaier kopen

Bij Haxo kunt u eenvoudig  een robotmaaier bestellen.  U kunt altijd veilig betalen en wij zorgen voor een snelle levering.  Bij de robotmaaier geven wij u uitgebreide productinformatie, zodat u precies weet wat u ermee kunt. Mocht u nog vragen hebben, dan staat onze goedbereikbare en deskundige klantenservice altijd voor u klaar! Wilt u zelf nog de gazonkanten tot in perfectie bijwerken? Bij Haxo vindt u diverse grastrimmers om de puntjes op de i te zetten!