Een plantensteun biedt ondersteuning, zodat uw tuin- en kamerplanten niet gaan doorhangen.  De plantensteunen van Haxo kunnen als geheel besteld worden, zoals de Nature Plantensteun Verzinkt Met Schulprand. Deze steekt u in de aarde . Vervolgens zorgt de schulprand ervoor dat de bloemen en de plant niet gaan hangen.

Plantensteun

Plantensteun metaal

Een plantensteun kunt u bestellen in verschillende varianten, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de plantensteun metaal. De Plantensteun Verzinkt Halfrond (link naar Nature Plantensteun Verzinkt Halfrond 30x18 cm) steekt u als één geheel in de grond. U kunt ook kiezen voor een Plantenstok met verstelbare clip1. In dat geval kunt u een plantenring2 in de clip plaatsen, zodat u een complete plantensteun krijgt. Wanneer de plant blijft doorgroeien, kunt u de clip en de ring naar boven schuiven. Zijn uw bloemen en planten tijdens het hele groeiproces van steun verzekerd!    

Plantensteun kopen

Bij Haxo heeft u wat te kiezen! U kunt een complete plantensteun kopen of een plantensteun met plantstok. Maar het houdt niet op met uw tuin. Heeft u een kamerplant die wat hulp kan gebruiken? Dan is een Nature Kamerplantrekje iets voor u! Haxo zorgt voor een snelle levering. Vandaag besteld is binnen enkele werkdagen in huis!