Wilt u regenwater hergebruiken voor het bewateren van uw tuinplanten en gazon? Een regenton voet is noodzakelijk wanneer u een tuinslang wilt gebruiken om uw tuin te besproeien. Water stroomt alleen uit de regenton wanneer het waterniveau hoger is dan de te besproeien planten. Met een verhoogde regenton op een regenton voet kunt u de druk opvoeren in de tuinslang zodat het water goed op alle plekken in de tuin terecht komt.

Regenton voeten

Kunststof regenton voeten

Onder de kunststof regentonnen kan eenvoudig een standaard worden geplaatst. Het voordeel van een standaard onder uw regenton is dat het eenvoudiger is om water af te tappen. Uw regenton komt gemiddeld 40 cm hoger te staan, waardoor het eenvoudig is om een gieter of emmer onder de tapkraan te zetten. De kunststof regentonstandaard is beschikbaar voor verschillende Harcostar regentonnen.

  • Regenton 114 liter
  • Regenton 168 liter
  • Regenton 227 liter

Wilt u uw kunststof regenton goed afsluiten of is uw huidige regenton deksel aan vervanging toe? Haxo heeft multifunctionele regenton deksels op voorraad, geschikt voor grote regentonnen met een inhoud van 400 liter of 800 liter. Met de kunststof deksel voorkomt u dat het opgevangen regenwater beschermd is tegen vuil en algen. Tevens is door de klapdeksel zeer eenvoudig om uw gieter of emmer te vullen met het opgespaarde regenwater.

Heeft u vragen over één van onze regenton toebehoren of wilt u meer informatie over de kunststof regenton, design regenton of houten regenton? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar.