Heeft u een bloembed aangelegd met uw favoriete bloemen en planten, maar ziet u ertussen ongenodigde plantjes verschijnen? Die kunt u heel gemakkelijk verwijderen met behulp van een onkruidsteker van Haxo. De onkruidsteker verwijdert het onkruid met wortel en al, waarmee u voorkomt dat deze weer opnieuw op dezelfde plek zal verschijnen.

Onkruidsteker

Onkruidsteker Gardena

Paardenbloemen en distels zijn vaak ongenodigde gasten in uw bloemperken, gazon of langs de randen van uw terras. Dit onkruid zit diepgeworteld in de grond en is lastig met de hand te verwijderen. Met de Gardena onkruidsteker verwijdert u door middel van een draaibeweging eenvoudig het onkruid met wortel en al uit de grond. De Gardena onkruidsteker is tevens voorzien van een lange steel voor onkruid wieden met een ergonomische houding. Bij Haxo vindt u ook onkruidbranders. Hiermee verwijdert u snel en moeiteloos onkruid tussen de tegels en in uw bloemperk.

Onkruidsteker Fikars

In ons assortiment vindt u onder andere de Onkruidsteker Fiskars. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel ongewenst onkruid uit uw gazon en bloemperken steken. Dankzij de drie stalen grijparmen die diep in de bodem doordringen verwijdert u met de Fiskars onkruidsteker eenvoudig paardenbloemen, distels en ander onkruid met wortel en al, zodat deze voorgoed verdwenen zijn. Is uw tuin vrij van onkruid, maar kan er af en toe een klein plantje opduiken? Dan vindt u bij ons ook klein tuingereedschap waarmee u snel ongewenste plantjes verwijdert

Onkruidsteker Wolf 

Bij Haxo vindt u ook onkruidstekers van het gerenommeerde tuinmerk Wolf Garten. Deze onkruidsteker Wolf is voorzien van een extra brede voetsteun. Dit zorgt ervoor dat de onkruidsteker eenvoudig en comfortabel de grond insteekt. Zo kunt u diep wortelend onkruid eenvoudig uitsteken en verwijderen! Naast onkruidstekers van Wolf, vindt u bij Haxo nog veel meer handig Wolf tuingeedschap voor het onderhouden van uw tuin.