Heeft u vaak last van vogels die uw moestuin leegroven en de vruchten van uw struiken leegpikken? Dan is een vogelnet van Haxo een goede oplossing! Wij hebben zwarte en groene vogelnetten van verschillende afmetingen die u eenvoudig over uw tuin of uw struiken kunt spannen. Zo houdt u de vogels op afstand zonder ze te hoeven verjagen. Een bijkomstig effect van een vogelnet is dat er geen bladeren in uw tuin of moestuin belanden.

Vogelnet

Hendrik Jan vogelnet

Bij het berekenen van de te bedekken oppervlakte raden wij u aan een ruime marge te nemen, zodat u het vogelnet niet te strak over planten, groenten of struiken hoeft te spannen. Voor een kleine struik is wellicht het Hendrik Jan Vogelnet van 5x2m voldoende. Deze heeft een maaswijdte van 8 mm. Haxo heeft ook vogelnetten met een maaswijdte van 28 mm, zoals het Hendrik Jan vogelnet. Deze heeft een groot oppervlak van 5 bij 10 meter.

Vogelnet kopen

Haxo heeft een groot aanbod vogelnetten met verschillende afmetingen en maasdiktes.  Wij willen u wijzen op het voordeel van een groot vogelnet. Een groot vogelnet kunt u in stukken knippen wanneer u verschillende oppervlaktes wilt bedekken. Een grotere oppervlakte is relatief goedkoper, zodat u geld bespaart! Om een vogelnet mooi over uw tuin en struiken te spannen kunt u gebruik maken van nature nethouders. Uw vogelnet kopen doet u eenvoudig bij Haxo! Wilt u meer weten? De deskundige klantenservice van Haxo geeft u graag goed advies!