Een meterslange slang is gemakkelijker te verplaatsen met een slangenwagen.

Slangenwagen voor tuinslang

Bij Haxo hebben wij voor u de meest gerenommeerde merken die altijd uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen leveren. U hoeft nooit meer uw zware tuinslang zelf te tillen. Onze slangenwagen rolt deze heel eenvoudig op. Met behulp van wielen en een handig handvat verplaatst u in een mum van tijd uw slang over grote afstanden.

Slangenwagen Gardena

Bij Haxo heeft u een ruime keuze wanneer u op zoek bent naar een slangenwagen. Gardena is bijvoorbeeld één van onze hoogwaardige merken. Het merk heeft jarenlang innovatieve producten ontwikkeld die uw werkzaamheden in de tuin gemakkelijker maken. Een voorbeeld hiervan is de tuinslanghaspel. Dit is een handige box waarmee u, net als bij een compacte stofzuiger, de slang kunt uitrollen.

De slangenwagen van Gardena is stabiel en uiterst robuust. Deze kan tuinslangen tot maar liefst 100 meter moeiteloos dragen en verplaatsen. Het water kan ook ongehinderd stromen ongeacht hoe ver u de slang uitrolt. Dit verkleint dan ook meteen de kans op struikelen. Met behulp van een heel handig hendelmechanisme rolt u uw slang in een mum van tijd weer op.

Slangenwagen zonder slang

Heeft u al een tuinslang los gekocht of in uw bezit? Dan kunt u bij Haxo een slangenwagen zonder slang bestellen. De wagen is zo ontworpen dat knikken en draaien van de slang wordt voorkomen. Als u het zat bent om met uw zware tuinslang een marathon te lopen wegens de grote afstanden die u moet belopen in uw tuin, bestel dan slangenwagen zonder slang. Zo kunt u op een snelle en gemakkelijke manier uw planten besproeien of uw hek schoonmaken.

Slangenwagen kopen

Als u op zoek bent naar een makkelijke manier om uw tuinslang te verplaatsen, dan is een slangenwagen kopen een uitstekende oplossing! U kunt met de wagen heel gemakkelijk grote oppervlaktes van uw tuin bereiken om met de slang uw planten te besproeien. Heeft u meer belang bij een geautomatiseerd besproeiingssysteem? Bekijk dan eens onze tuinbewatering producten. U vindt daar talloze tuinspuiten en tuinsproeiers om met alle gemak een hele gazon te besproeien. Bij Haxo hebben wij het meeste onze producten op voorraad. Daardoor profiteert u van een snelle levering