Slangenwagen voor tuinslang

Voor wie in ieder hoekje van de tuin wil komen is een Gardena of Hozelock slangenwagen ideaal. Vooral in grote tuinen ondervindt u het gemak van een slangenwagen. U komt eenvoudig op alle moeilijke plaatsen van uw tuin zonder dat u zwaar hoeft te tillen.

Kunststof Slangenwagen

De slangenwagen van kunststof of metaal is geschikt voor tuinslangen met diverse afmetingen. Bij een deel van onze slangenwagens leveren wij ook tuinslangen van 30, 40, 45 of 60 meter. Gardena heeft zelfs een slangenwagentje van 80 en 100 meter.

Slangenwagen Gardena & Hozelock

Alle tuinslangkarretjes zijn eenvoudig verplaatsbaar door de 2 wielen en handvat. Bovendien zijn onze tuinslangwagens altijd lichtgewicht en rolt de slang eenvoudig op. Naast de open slangenwagens leveren wij ook een slangbox op wielen, de Fast Cart slangenwagen van Hozelock inclusief 40 meter slang. Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.

Geniet van het gemak van online topkwaliteit Gardena en Hozelock slangenwagens! Hier profiteert u van lage verzendkosten en korte levertijd. Bestel daarom uw Hozelock slangenwagen in onze online winkel!