Met een vijverfilter set haalt u een compleet filtersysteem voor uw vijver in huis! U hoeft niet langer op zoek naar onderdelen, maar kunt meteen aan de slag! De vijverfilter sets bieden mogelijkheden voor mechanische en biologische filtratie. Heeft u genoeg van algen in uw vijver, kies dan voor een vijverfilter set met UV-C lamp. Deze lamp doodt de algen en zorgt zo voor schoon en helder water. Bij Haxo vindt u alle benodigheden voor de vijverfiltering voor een altijd lage prijs. 

Vijverfilter set

Vijverfilter set

Haxo heeft verschillende vijverfilter sets in het assortiment. Bij de meest complete vijverfilter sets wordt een vijverpomp meegeleverd. De Velda Biofilter Giant Biofill XL Set 15000 kan vrijwel alles wat u van een filterset verwacht! Deze set is geschikt voor vijvers tot 60.000 liter en wordt geleverd met een filter, een UV-C lampen van 2x36 Watt, een Silenta luchtpomp met High Stream beluchting, Mineral filterstart en Bacterial Filterstart.

Vijverfilter set plaatsen

Bij de meeste vijverfilter sets wordt het filter buiten de vijver geplaatst, waarbij twee slangen zorgen voor de aanvoer van vuil water en de afvoer van gefilterd water. De drijvende vijverfilter van Velda vormt een prettige uitzondering op de gangbare regel. Dit uniek drijvend combifilter verrijkt het water ook nog eens met extra zuurstof!

Vijverfilter set kopen

Kijkt u bij de aanschaf van een vijverfilter set goed of deze past bij de grootte van uw vijver. Heeft u twijfels, kijk dan bij de productspecificaties. Profiteer van de service van Haxo en geniet van een snelle levering. Als u vandaag bestelt, kunt u binnen enkele werkdagen aan de slag met uw filterset!