Pijpsnijders

Professionele Pijpsnijders & Snijwielen van Topmerken: Stanley, Bahco, Rothenberger

Ontdek de hoogwaardige pijpsnijders bij Haxo, waar vakmanschap en topmerken samenkomen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze collectie biedt de beste gereedschappen voor het nauwkeurig op maat snijden van koper, messing, aluminium, edelstaal en meerlagenbuis.

Wat zijn de beste merken pijpsnijders

 

Stanley

Stanley staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Onze selectie Stanley pijpsnijders combineert duurzaamheid met gebruiksgemak, waardoor je moeiteloos door leidingen snijdt en professionele resultaten behaalt. Met de Stanley verstelbare pijpsnijders kun je koperen buizen van 3 mm t/m 30 mm doorsnijden. Handig: 1 apparaat voor alle maten.

Bahco

Bahco, met zijn rijke geschiedenis van vakmanschap, levert pijpsnijders die bekend staan om hun gebruiksgemak en lange levensduur. Ontworpen voor precisie en betrouwbaarheid, biedt Bahco de gereedschappen die nodig zijn voor elke leidingklus, groot of klein. Bahco heeft pijpsnijders voor vaste maten zoals de 12mm en 15mm pijpsnijder. Werk je veel met 1 diameter, dan werkt dit lekker snel!

Rothenberger

Rothenberger, een pionier in de leidinggereedschap branche. Professionals werken graag met Rothenberger! De Rothenberger pijpsnijders in onze collectie combineren innovatie met gebruiksgemak en hoge kwaliteit materialen, waardoor ze geschikt zijn voor elke loodgieter en installateur.

  • Zoek je een compact pijpsnijdertje, kies dan voor de Rothenberger Minicut 6-22 mm
  • De TC35 is populair vanwege z'n gebruiksgemak in combinatie met het bereik van alle diameter koperen leidingen tussen de 6 en 35mm.

Hoe gebruik je een pijpsnijder

Hoewel het gebruik van een pijpsnijder op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, kunnen een paar handige tips je helpen om met het vakmanschap van een professional te werk te gaan. Start met het nauwkeurig markeren van het snijpunt op de buis. Positioneer vervolgens de pijpsnijder op de aangegeven plek en draai het regelmechanisme totdat het snijwiel stevig tegen de buis drukt. Roteer de snijder rond de buis en draai het mechanisme na elke omwenteling iets strakker aan. Dit zorgt voor een uniforme en nette snede.

Na het snijden is het belangrijk om altijd te controleren op eventuele bramen. Indien nodig kunnen deze gemakkelijk worden verwijderd met een braamverwijderaar. Dit is belangrijk om eventuele lekkage bij een koppeling te voorkomen. Door deze eenvoudige stappen te volgen, bereik je moeiteloos een professioneel resultaat bij het gebruik van een pijpsnijder.

Een pijpsnijder voor elke waterleidingklus

Een goede pijpsnijder mag eigenlijk niet ontbreken in je gereedschapskist. Want bij elke waterklus heb je een buizenschaar of pijpsnijder nodig om je leidingen op maat te knippen of te snijden. Of je nu bezig bent om enkele 15mm koperen leidingen aan te leggen in een badkamer, meerlagenbuizen aansluit op een warmtepomp of een complex leidingsysteem met verschillende diameters buizen, bij Haxo vind je altijd de juiste pijpsnijder. Onze collectie omvat verschillende merken en modellen leidingsnijders, zodat je altijd de perfecte pijpensnijder vindt voor je project. 

Losse Snijwielen voor Onderhoud en Uitbreiding

Naast complete pijpsnijders bieden wij ook een assortiment losse snijwielen. Hiermee kun je jouw  versleten of botte snijwiel uit je pijpsnijder vervangen. Zo kun je weer een tijdje vooruit!

Waarom Kiezen voor Haxo?

Bij Haxo streven we naar hoge klanttevredenheid met snelle levering van je leidinggereedschap. Onze pijpsnijders en accessoires worden zorgvuldig geselecteerd op basis van prestaties, duurzaamheid en merkreputatie. Bestel nu jouw pijpsnijder bij Haxo en ervaar het gemak van hoogwaardig gereedschap en snelle levering uit eigen voorraad.

Wacht niet langer. Investeer in kwaliteit. Investeer in de beste pijpsnijders bij Haxo.