Houten regenton

Wilt u regenwater opvangen en daarnaast een warme sfeer in uw tuin creëren? Een houten regenton vervaardigd uit oude Spaanse en Franse wijnvaten geeft uw tuin een stijlvolle en landelijke uitstraling. Omdat er lange tijd wijn in de tonnen heeft gezeten, is het hout prachtig verkleurd. De ijzeren banden om de houten regenton zijn geoxideerd, wat zorgt voor een authentieke uitstraling. U heeft een keuze uit twee houtsoorten: kastanje en eiken. Voegt u daar graag een vleugje nostalgie aan toe? Monteer dan een gietijzeren pomp op uw regenton! Daarmee krijgt uw tuin de perfecte landelijke sfeer.

Houten regenton aansluiten op regenpijp

Met de juiste onderdelen is een houten regenton aansluiten op de regenpijp eenvoudig. In het ruime assortiment regenton en toebehoren van Haxo vindt u alles wat u nodig heeft, zoals een verbindingsset en een vulautomaat met een bladvanger die verstopping tegengaat. Wij raden u aan bij de aanschaf vooraf een goede inschatting te maken van de capaciteit van uw regenafvoer. U heeft het meeste voordeel van een houten regenton aansluiten op de regenpijp als u niet te veel maar ook niet te weinig regenwater opvangt. De medewerkers van onze klantenservice geven u hierover graag advies!

Houten regenton met kraan

Het aftappen van regenwater is een stuk eenvoudiger als u uw houten regenton met een kraan uitrust, het liefst van hout, want dat heeft een sfeervol effect. Bij Haxo vindt u houten kranen in verschillende diameters die u eenvoudig kunt aansluiten. Gaat uw voorkeur uit naar een robuust landelijk exemplaar van gietijzer? Ook daarvoor kunt u bij onze webshop terecht. Om uw houten regenton met een kraan uit te rusten kunt u een gat boren of een regenton met geïntegreerde aansluiting bestellen. Daarnaast hebben wij diverse gieters, dompelpompen en tuinslangen om uw tuinbewatering geheel naar eigen inzicht te organiseren.

Houten regenton kopen

Haxo is hét online adres waar u eenvoudig en voordelig een houten regenton kunt kopen. U heeft de keuze uit exemplaren met een verschillende inhoud:

  • 30 liter
  • 65 liter
  • 110 liter
  • 150 liter
  • 225 liter

Door een houten regenton te kopen, bespaart u flink wat kraanwater en kunt u bloemen en planten eenvoudig met regenwater besproeien. Is er een droge periode aangebroken? Speciaal daarvoor zijn onze tuinpompen en buitenkranen geschikt. Bestel voordelig in onze webshop en u profiteert van een snelle levering!