Zeker in de koudere maanden kunnen vogels wel wat extra voedsel gebruiken. Het mooie aan een vogelvoederhuis van Haxo is dat u dit jarenlang kunt gebruiken.

Vogelvoederhuis

U vindt in ons aanbod naast een vogelvoederhuis ook glazen bollen, schalen en hangers. Deze zijn niet alleen handig toegankelijk voor vogels, ze zien er ook nog eens mooi uit. Zo vindt u bij ons een natuurlijk houten vogelvoederhuis, maar ook een design exemplaar van het merk Emsa in verschillende kleuren.

Vogelvoederhuis op paal

U geniet volop van het getjilp van vogels in uw tuin met een vogelvoederhuis op een paal. U vindt bij ons exemplaren waarbij u zelf af en toe voer dient aan te vullen, maar ook vogelvoederhuizen waarbij het voer geleidelijk wordt afgegeven. De huisjes zijn eenvoudig te monteren en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Wilt u vogelvoer kopen voor uw vogelvoederhuis op paal? Ook dat doet u eenvoudig online bij Haxo. We zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Vogelvoederhuis hangend

Een groot voordeel van een hangend vogelvoederhuis is dat katten er minder goed bij kunnen. Bovendien kunt u alle kanten op met het huisje; hang het bijvoorbeeld aan een tak of een dakrand. U vindt bij ons verschillende hangende vogelvoederhuis modellen, zoals een originele eikelvorm, handige tube of koperen silo. Daarnaast bieden we u een voederhanger waar u verschillende bollen, noten en andere vogelsnacks aan kunt hangen. Uw tuin wordt een paradijs voor vogels!

Vogelvoederhuis raam

Vindt u het fijn om de verschillende vogeltjes in uw tuin goed te kunnen zien? Kies dan voor een vogelvoederhuis voor uw raam. Dit is een doorzichtig huisje dat u aan het glas bevestigt met dubbelzijdige tape of zuignappen. Het huisje is gemakkelijk schoon te maken; de glazen variant kan zelfs in de vaatwasser. Een bijkomend voordeel van een vogelvoederhuis voor uw raam is dat u goed kunt zien hoeveel voer er in het huisje ligt en of het al nodig is om dit bij te vullen.

Vogelvoederhuis kopen

Wilt u graag een vogelvoederhuis kopen? Bij Haxo hebben we al onze producten ruim op voorraad, waardoor u ze in zowel kleine als grote aantallen kunt bestellen. U vindt bij ons ook vogelhuisjes en andere dierenverblijven, zoals een insectenhotel. Naast voedsel hebben vogels tevens water nodig. Een vogelbad biedt hierin uitkomst. Dit kunt u - net zoals het vogelvoederhuis - kopen bij Haxo. U profiteert bij ons van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!