Tuinslangkoppelingen

Een tuinslangkoppeling is een handige oplossing wanneer uw tuinslang niet direct aan uw wateraansluiting kunt koppelen. Haxo heeft verschillende tuinslangkoppelingen voor kranen binnenshuis en buitenhuis. Daarnaast hebben wij ook speciale koppelstukken om tuinslangen met elkaar te kunnen verbinden!

Tuinslangkoppelingen Gardena

In het assortiment van Haxo vindt u onder andere tuinslangkoppelingen Gardena en Hozelock. De tuinslangkoppelingen van deze gerenommeerde merken hebben een uitstekende kwaliteit die u van echte tuinmerken mag verwachten. Wilt u een scherp geprijsde tuinslangkoppeling zonder poespas? Dan kunnen wij u deze tuinslangkoppeling aanraden!

Tuinslangkoppelingen Hozelock

Hozelock staat bekend als echt tuinmerk met een uitstekende kwaliteit. Het Hozelock Slangkoppelstuk met Waterstop zorgt ervoor dat de watertoevoer automatisch wordt stopgezet zodra u uw tuinslang of tuinsproeier afkoppelt.  Tot slot maakt de Hozelock tuinslangkoppeling met T-Splitsing1 het mogelijk om twee tuinslangen op één kraan aan te sluiten.  Wanneer u slechts één slang nodig heeft, hoeft u de andere slang niet los te koppelen, want u zet eenvoudig de knop om! 

Tuinslangkoppelingen kopen

Haxo heeft een breed assortiment tuinslangkoppelingen met verschillende mogelijkheden. Wilt u tuinslangkoppelingen kopen? Haxo heeft diverse tuinslangkoppelingen voor kranen zowel binnen- als buitenhuis in het assortiment. U koopt uw tuinslangkoppelingen eenvoudig online bij Haxo! Wij zorgen voor een snelle levering! Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.