Uw vijver is op z’n mooist wanneer er schoon en helder water in zit. Door middel van een skimmer voor uw vijver houdt u het wateroppervlak schoon. Deze verwijdert het drijvende vuil voordat het de kans krijgt om naar de bodem te zinken. Hierdoor wordt het ontstaan van slib voorkomen. Bestel nu uw skimmer vijver online! Bij Haxo vindt u alle benodigheden voor de vijverfiltering voor een altijd lage prijs. 

Skimmer vijver

Skimmer vijver

Een skimmer vijver is een type filter dat gebruikt wordt om drijvend vuil uit het wateroppervlak te verwijderen. In ons assortiment bieden wij zowel drijvende skimmers als- wand of inbouwskimmers. De skimmers vijver worden aangedreven door de zuigende werking van een pomp waardoor vuildeeltjes in het mandje of netje van de skimmer blijft hangen. Dit mandje kunt u daarna eenvoudig legen in uw compostbak.

Skimmer vijver kopen

Voor een glashelder wateroppervlak is een skimmer vijver een echte must-have. Bijna 85 procent van het vuil kan voordat het naar de bodem zakt hiermee worden verwijderd. De skimmer voor uw vijver biedt dan ook een enorme ontlasting voor uw vijverfilter. Uw skimmer vijver bestelt u eenvoudig en snel bij Haxo.nl en u profiteert bij ons van online scherpe prijzen!