Heeft u een kleiner gazon oppervlak en wilt u deze goed verzorgen? In plaats van een verticuteermachine kunt u er dan ook voor kiezen om een verticuteerhark aan te schaffen. Zo kunt u eenvoudig uw gazon handmatig verzorgen. Met een verticuteerhark verwijdert u mos en ander onkruid uit uw gras oppervlak.

Verticuteerhark

Een verticuteerhark is met name handig en geschikt voor een gazon met een kleiner oppervlak. Benieuwd hoe er gewerkt kan worden met een verticuteerhark? Bekijk dan deze video.

 

Verticuteerhark Gardena 

Bij Haxo vindt u onder andere verticuteerharken van het merk Gardena in het assortiment. De verticuteerhark Gardena is voorzien van verzinkte en geperste tanden. Door de speciaal gevormde messen verwijdert u eenvoudig mos, waardoor de opname van lucht, water en voedsel verbetert. Daarnaast is deze verticuteerhark ook geschikt voor het fijner maken en egaliseren van aarde in uw tuin.

 

Verticuteerhark Wolf

De verticuteerhark Wolf beschikt over pendelgelagerde verticuteermessen en grote, lichtlopende wielen. De verticuteerhark is voorzien van scherpe, geharde messen met weerhaken en werken grondig en precies. De verticuteerhark is uitermate geschikt voor het grondig reinigen van uw gazon en het verwijderen van mos in uw tuin.

Bent u op zoek naar een lichtere manier om uw tuin te verticuteren? Dan vindt u in ons assortiment de elektrische verticuteermachine en de benzine verticuteermachine.