Invoerbochten

Welkom in de wereld van de invoerbocht, ook wel doorvoerbocht of invoerbuis genoemd - een essentiële hulpmiddel voor het netjes en veilig aanleggen van leidingen in jouw meterkast met meterkastvloerplaat en fundering! Naast de invoerbocht elektra, de invoerbocht water en de PVC invoerbocht gas hebben we ook een invoerbocht CAI in ons assortiment voor de datakabels.

Bij het bouwen of renoveren van een huis, is een gestroomlijnde en betrouwbare infrastructuur van groot belang. Met Invoerbochten van hoogwaardige kwaliteit, kun je jouw meterkast professioneel inrichten en de aanleg van waterleiding, elektra en CAI (kabeltelevisie) soepel laten verlopen. Bij Haxo vind je naast doorvoerbochten ook al je andere bouwmaterialen
Houd je elektrische installatie georganiseerd en veilig met onze inrichting voor meterkasten. Ontdek de optimale indeling en gebruiksgemak voor een gestroomlijnde werking van je elektriciteitsvoorziening. Met een meterkastvloerplaat zorg je voor een geordend en veilig binnenkomen van de leidingen voor de nuts voorzieningen. De invoerbocht en invoerbuis zorgen voor een beschermde leiding en kabel in het traject naar de meterkast.

Invoerbochten voorzien van KOMO keurmerk

Al onze invoerbochten zijn voorzien van het prestigieuze KOMO-keurmerk , waardoor je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorzieningen. Met deze doorvoerbochten garanderen we een vlekkeloze aanleg van elektra, waterleiding en CAI, wat essentieel is voor een goed functionerend huis.
Of je nu jouw droomhuis bouwt of een renovatieproject uitvoert, onze Invoerbochten zorgen ervoor dat jouw leidingen op een professionele en betrouwbare manier worden geïnstalleerd. Bespaar tijd en energie bij het aanleggen van elektra, waterleidingen en CAI, en kies voor doorvoerbochten van topkwaliteit!

Invoerbochten set: Compleet en efficiënt

Bij het aanleggen van een meterkast is het gebruik van doorvoerbochten cruciaal om de leidingen netjes door de fundering en muren te voeren. Onze doorvoerbochten zijn verkrijgbaar in verschillende sets, evenals losse varianten, zodat je exact de juiste combinatie voor jouw behoeften kunt selecteren.
Bespaar tijd en moeite met onze complete invoerbochten sets. Of je nu bezig bent met het aanleggen van nieuwe leidingen of het renoveren van je meterkast, onze sets bieden de perfecte oplossing voor een efficiënte installatie.
Voor gasleidingen hebben we speciale invoerbochten gas in opvallend geel , terwijl de doorvoerbochten voor waterleidingen in een herkenbare blauwe tint beschikbaar zijn. Elektrische leidingen worden geïdentificeerd door rode doorvoerbochten elektra , en voor CAI leidingen bieden we invoerbochten CAI in een groene kleur.
Alle doovoerbochten zijn in verschillende diameters en met elke gewenste lengte verkrijgbaar. Zo is er altijd een passende oplossing voor uw persoonlijke situatie voor een scherpe prijs. 

Invoerbocht elektra voor kabels en leidingen

Optimaliseer de elektrische invoer in je huis met onze invoerbochten voor elektra. Met een divers assortiment aan invoerbochten, zorgen wij voor een gestroomlijnde en veilige installatie van elektraleidingen in de meterkast. De invoerbocht elektra is herkenbaar aan de rode kleur. Deze invoerbocht is verkrijgbaar met een diameter van 50 mm, 75 mm, 110 mm, 125 mm en zelfs 160 mm.

Invoerbochten voor water: Waterdichte oplossingen voor invoer

Voor een veilige en waterdichte invoer van leidingen in je huis, bieden onze invoerbochten de perfecte oplossing. Bescherm je waterleidingen en zorg voor een betrouwbare waterinvoer in je meterkast. De invoerbocht voor water is herkenbaar aan de blauwe kleur. De invoerbocht water is verkrijgbaar met een diameter van 50 mm, 75 mm, 110 mm, 125 mm en zelfs 160 mm.

Funderingsdoorvoer en telecom: Diverse toepassingen

Naast elektra en water bieden onze invoerbochten oplossingen voor funderingsdoorvoer en telecom. Kies uit ons uitgebreide assortiment voor een veelzijdige en efficiënte invoer van verschillende leidingen.

Meterkast en meterkastvloerplaten

Creëer een solide basis voor je meterkast met onze hoogwaardige meterkastvloerplaten. Ontworpen voor duurzaamheid en veiligheid, bieden onze vloerplaten de ideale ondersteuning voor elektraleidingen en andere invoerbochten.
Ontdek ons ruime assortiment meterkastvloerplaten in diverse uitvoeringen. Hiermee stem je de vloerplaten af op jouw specifieke behoeften en creëer je een perfect passende meterkastoplossing.
We hebben de meterkastvloerplaat met een gasaansluiting. Maar nu steeds meer huizen worden opgeleverd zonder gasaansluiting, is er ook een meterkastvloerplaat zonder deze gasaansluiting. Heeft u stadsverwarming? Geen probleem, ook hier hebben wij een geschikte meterkastvloerplaat voor.
Kies voor veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid met onze meterkastvloerplaten en invoerbochten. Bekijk ons assortiment en optimaliseer de elektrische en waterinvoer in jouw huis.
Bestel vandaag nog jouw doorvoerbochten en geniet van een gestroomlijnde en veilige infrastructuur in jouw meterkast. Met onze doorvoerbochten ben je verzekerd van een succesvolle en efficiënte aanleg van leidingen, en dat alles met het gerenommeerde KOMO-keurmerk voor gemoedsrust en vertrouwen.