Lieveheersbeestjes, bijen, vlinders en andere insecten zorgen voor een natuurlijk evenwicht in jouw tuin. Lieveheersbeestjes en oorwormen bestrijden de luizenen spinmijten in je tuin en de bijen bestuiven de bloemen. Deze verschillende soorten nuttige insecten hebben het steeds moeilijker om zich in de tuin te nestelen en te overwinteren. 

Insectenhotel

Zoek je een speciale woning voor insecten? Bij Haxo kan een insectenhotel kopen om de nodige insecten aan te trekken voor je tuin. Dit is een duurzame en natuurlijke oplossing om uw bloemen en planten veilig te stellen voor schadelijke insecten.

De nuttige insecten eten namelijk de schadelijke insecten op, waardoor gif niet nodig is. Ook bevordert het je tuin, omdat de insecten de bloemen bestuiven. In onze webshop kan je een insectenhotel kopen voor bijen, hommels, vlinders en meer.

Wist je dat insecten en bijen op bepaalde bloemen het liefst zitten? Bestel daarom het bloemenzaad bijenmengsel en of het bloemenzaad vlindermengsel bij het insectenhotel. Hoe maak je van de tuin een echt insectenparadijs!

Zorg voor insecten in je tuin, hang of plaats een insectenhotel

Biodiversiteit in de tuin is belangrijk voor het leven in je tuin, zowel voor plant als dier. Een insectenhotel is gemaakt van het materiaal hout en is beschikbaar als staande kast die op de grond geplaatst kan worden, maar ook als een hangende kast die aan de muur of iaan het balkon kan worden gehangen.

Het hotel biedt bescherming aan insecten, zoals bijen, vlinders maar ook lieveheersbeestjes. Daarnaast kunnen deze dieren zich ook nestelen in het hotel. Het rode deel van het insectenhotel is speciaal voor de groene graasvlieg. Deze vlieg wordt aangetrokken door de rode kleur. Doe er wat tarwe in, zodat de vliegen zich kunnen nestelen.

Tip: Hang het insectenhotel op een warme beschutte plek in de tuin.

Bijenhotel in je tuin

Heeft je tuin een behoefte aan een insectenhotel voor bijen? Wij hebben in onze webshop talloze constructies die de bijen gemakkelijker maakt om een veilige omgeving te creëren. Door de jaren heen worden veel bijen verdreven door giftige landbouwstoffen en onrust in de natuur. Dit is erg zonde, want deze insecten dragen bij aan een biologisch evenwicht.

Wil je deze krijgers uit het natuur een handje helpen met het bewaken van de ecologische kringloop? Bestel dan nu een insectenhotel en bezorg de bijen een mooie woning. Wie weet ontdek je in de houten gaatjes wel een metselbui!

Insectenhotel vlinders ideale plek om te nestelen

Wil je het beste voor je tuin en wil je tegelijkertijd de nuttige insecten helpen met het bevorderen van de natuur? Dat kan! Op haxo kan je een insectenhotel bestellen voor vlinders. Deze kleine woningen dragen bij aan het fleurige sfeer in je tuin en je bent tegelijkertijd ook ecologisch verantwoord bezig. Vlinders zijn niet alleen mooi, maar bestrijden ook op een natuurlijke manier de bladluizen van uw planten.

Doe wel wat takjes in het insectenhotel, zodat de vlinders daaraan kunnen hangen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering!

Tip: Hang bij het insectenhotel voor vlinders de Esschert vlinder voederschaal, zo zorg je dat de vlinders voldoende voeding hebben en is het ook nog prachtig om naar te kijken. Het geel gekleurde deksel trekt de vlinders aan.

Insectenhotel lieveheersbeestjes

Ben je op zoek naar een insectenhotel voor de lieveheersbeestjes in je tuin? Zoek dan niet verder! Haxo heeft de beste insecten woningen in huis. Deze zijn door professionals in elkaar gezet en helpen de beestjes met het verrichten van hun werk. Het insectenhotel is gemaakt van sterk en duurzaam keramiek en is daardoor weerbestendig.

De lieveheersbeestjes kunnen dan zonder zorgen hun lieve daden verrichten. Ze eten de schadelijke insecten op die uw mooie tuin willen verpesten. Bestel daarom een passende woning voor deze kleine krijgers zodat ze uw planten en bloemen kunnen beschermen.

Insectenhotel koop je bij Haxo

Ben je een echte natuurliefhebber of houd je van tuinieren, dan is een insectenhotel onmisbaar. Veel mensen kopen deze woningen om op een natuurlijk manier hun tuin te onderhouden. Het is een beter alternatief dan gif, dat schade kan toebrengen aan het milieu. Als je een insectenhotel wilt kopen van uitstekende kwaliteit, dan ben je bij Haxo aan het juiste adres! Wij leveren de meeste producten uit eigen voorraad.

Wij hebben niet alleen kleine woningen voor insecten, maar ook voor andere dieren zoals eekhoorns voor een scherpe prijs in ons assortiment. Bekijk ook eens onze andere vogelhuizen en dierenverblijven bij Haxo. Daarnaast kunnen vogelliefhebbers bij ons een mooi vogelhuis of vogelvoederhuis bestellen. Ook kan je in onze webshop een vogelbad kopen.

Haxo: Hèt adres voor je klus!