Een glasheldere bloeiende vijver zorgt voor sfeer in uw tuin. In de lente en de zomer is het heerlijk om bij uw vijver te genieten van planten, vissen en libellen. Voor een levendige vijver is een zorgvuldig vijver onderhoud erg belangrijk. Bij Haxo.nl vindt u alles voor het onderhoud van uw vijver. 

Vijver onderhoud

Vijver onderhoud

Draag uw vijver een warm hart toe met de vijver onderhoud producten van Haxo! Met vijver onderhoud houdt u bijvoorbeeld uw waterplanten en planten die aan de kant groeien bij door deze te knippen met de vijverschaar. Deze vijverschaar is voorzien van een lange stang waarmee u planten op afstand kunt knippen. Hiermee voorkomt u wildgroei en het bevordert de gezondheid van uw planten. Wilt u uw vijver grondig schoonmaken? Bekijk dan ook onze vijverstofzuigers!

Vijver onderhoud kopen

Heeft u vissen in de vijver waar u gesteld op bent? Afhankelijk van de watertemperatuur hebben de vissen meer of minder voer nodig. De vijverthermometers van Haxo meten nauwlettend de temperatuur van het water, zodat u kunt bepalen hoeveel voedsel uw vissen nodig hebben. Koop uw vijveronderhoud bij Haxo.nl en profiteer van onze scherpe online prijzen!