Regenton Kraan

Houten regenton toebehoren

Wanneer u een authentieke originele houten regenton koopt kan het zijn dat deze nog geprepareerd moet worden. Het wijnvat is vaak nog niet geschikt als regenton en dient te worden voorzien van een houten regenton kraan of houten handvat.

In ons assortiment vindt u verschillende houten regenton kranen op voorraad in verschillende afmetingen. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Houten regenton kraan 3.0 - 3.6 cm
  • Houten regenton kraan 3.3 - 3.9 cm
  • Houten regenton kraan 3.5 - 4.2 cm
  • Houten regenton kraan 4.2 - 5.0 cm

Regenton kraan hout

Heeft u een prachtig authentiek wijnvat in uw tuin die nu gebruikt wordt als regenton? Laat het water daar niet in verdampen en tap regelmatig water af met de regenton kraan hout uit ons assortiment. De regenton kraan hout past perfect bij de natuurlijke en nostalgische uitstraling van een houten regenton. De regenton kraan hout is eenvoudig aan te sluiten aan de houten regenton. U boort namelijk een gat op de gewenste hoogte en sluit daarna de kraan aan. Dankzij het verloopstuk heeft u altijd een goede pasvorm voor uw regenton kraan hout.

Kunststof Regentonkraan

Uiteraard hebben wij ook de gewone kunststofregentonkranen voor de kunststof regentonnen. Deze zijn uitermate geschikt voor de koppeling in een kunststof regenton.