Berthoud Seringa Verlenglans

swipe

Merk:
Berthoud
Artikelnummer:
101025
Levertijd:

2-5 werkdagen

83,00 68,60 excl. btw


Productomschrijving Berthoud Seringa Verlenglans

  • Diverse mogelijke behandelingen
  • Met composiet verlenglans van 60 cm
  • Te koppelen met verschillende spuitpatronen

Bent u op zoek naar een verlenglans om alle moeilijk plekken in uw tuin te kunnen bereiken? De Berthoud Seringa verlenglans is een uniek apparaat dat niet alleen ideaal is voor behandelingen op hoogte in grote tuinen, boomgaarden, wijngaarden etc., maar ook kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld het reinigen van auto, boot of caravan.

De Seringa bestaat uit een spuitlans van 60 cm met composiet verlenglans van 60 cm en een 10 meter lange aanzuigslang. De druk die nodig is voor het werken op hoogte wordt niet, zoals bij andere drukspuiten, door een pomp in een tank opgebouwd maar door een pompmechanisme in de lans. De sterke spuitlans is uitgerust met een dubbelwerkende messing verchroomde pomp.

Door de handgrepen op de lans heen en weer te schuiven kan afhankelijk van het pompritme een zeer hoge werkdruk van tot wel 4 a 5 bar worden gerealiseerd. De vloeistof kan worden aangezogen vanuit elke willekeurige tank, container of zelfs emmer. De slang kan eenvoudig worden vastgezet met behulp van klemmen, zodat wordt voorkomen dat de slang losschiet bij het aanzuigpunt. Om verstopping van de spuitkop tegen te gaan is aan het uiteinde van de slang een filter geplaatst.

Alle onderdelen zijn voorzien van Viton pakkingen waardoor de Seringa zelfs geschikt is voor werken met agressieve middelen en chemicaliën. De vele gebruiksmogelijkheden van de Seringa vereisen verschillende spuitpatronen, vandaar dat standaard twee spuitkoppen worden bijgeleverd, een spuitkop met verstelbare brede, platte straal en een spuitkop voor het sproeien van nevel. Ook op dit apparaat verleent Berthoud 5 jaar garantie.

Is dit niet het artikel die u zoekt? Wellicht vindt u hier een geschikte drukspuit! Bovendien heeft Haxo een breed aanbod aan Berthoud producten.


Kenmerken Berthoud Seringa Verlenglans

Merk
Berthoud
Barcode
3176241010256
Kleur
Zwart/Geel
Breedte
17 cm
Hoogte
61 cm
Diepte (cm)
6 cm
Garantie
5 Jaar