Garden Lights Fitting MR16 Power LED Warm Wit 5W GU5.3

Merk:
Garden Lights
Artikelnummer:
6194011
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 15,95 13,60 11,24 excl. btw

Je bespaart 15%


Productomschrijving Garden Lights Fitting MR16 Power LED Warm Wit 5W GU5.3

  • Krachtige 320 Lumen
  • 3000 K warm Witte lichtkleur
  • Laag energieverbruik van 5 Watt

De MR16 Power LED heeft een warm witte kleur licht. Ook heeft deze 12V fitting een 5W LEDlamp en een GU5.3 fitting.

De MR16 Power LED warm wit zit al in de: Nepos LED, Titan LED, Phobos LED, Kolossos LED, Iberus LED, Lilium LED, Focus LED, Arigo LED, Corpus LED, Lapis LED, Lapis LED set, Cylon LED, Umbra LED en de Rubum LED, maar is natuurlijk geschikt voor elke Garden Lights lamp met de GU5.3 fitting.

Deze LED-lamp zorgt voor een energiezuinige sfeer in jouw omgeving. Het wattage van deze lichtbron bedraagt 5 watt. Ondanks het zuinige wattage lijdt de lichtsterkte hier niet onder, daarbij kan deze LED-lamp in de lichtkleur warm wit (3000 K) schijnen.

Wil je beginnen met het aanleggen van verlichting in jouw tuin of ben je op zoek naar een uitbreiding op jouw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Garden Lights met onder meer wandlampen, tuinlampen, verlengkabels en nog veel meer!

Garden Lights 12 Volt - LED

Het merk Garden Lights heeft zich gespecialiseerd in 12 volt. Dit betekent dat alle lampen en accessoire werken op 12 volt. Deze lampen beschikken elk over een LED-lichtbron, wat ervoor zorgt dat de lamp een helder en consistent licht afgeeft.
Daarnaast hebben led lampen als groot voordeel de duurzaamheid, deze lampen gaan namelijk nog jaren mee. Alle tuinlampen, buitenlampen,
grondspots, vijverlampen, tuinspots en zijn gemakkelijk op elkaar aan te sluiten met het eenvoudige
Garden Lights Plug & Play systeem. Voor informatie bekijk het Garden Lights verlichtingsplan!

Het enige wat je moet weten is het totaal aantal wattage wat je aan lampen in jouw tuin wilt hebben.
Dit weet je door het wattage van alle lampen en accessoire die je hebt uitgezocht bij elkaar op te tellen. Vervolgens kun je een passende transformator uitkiezen. Garden Lights heeft drie transformatoren met elk hun eigen vermogen; 24 watt, 60 watt en 150 watt.

Zorg dat je altijd nog wat vermogen (watt) overhoud voor wanneer je in de toekomst nog lampen of accessoire wilt toevoegen. Bij deze transformatoren horen passende hoofdkabels om de lampen te verbinden met de transformator. Bij de 24 watt en de 60 watt transformator kun je het beste gebruik maken van de SPT-1W hoofdkabel en voor de 150W een SPT-3 hoofdkabel.

Wat heb je nodig voor 12V verlichting van Garden Lights

Wanneer je 12V tuinverlichting wilt aanleggen in jouw tuin is het belangrijk om de volgende
onderdelen in huis te hebben:

1. Kies de lamp(en) die je graag wilt gebruiken in jouw tuin.

2. Kies een juiste transformator (niet meegeleverd). Dit doe je eenvoudig door alle wattages van de lampen bij elkaar op te tellen. Zorg er voor dat de optelsom niet het wattage van de transformator overtreft, maar dat je juiste wat speling overhoud. Kies een transformator van 24W, 60W of 150W.

3. Bij de transformator horen passende hoofdkabels om de lampen te verbinden met de transformator. Bij de 24 watt en de 60 watt transformator kun je het beste gebruik maken van de
SPT-1W hoofdkabel van 10 meter met 4 aansluitpunten en voor de 150W een SPT-3 hoofdkabel van
15 meter met 6 aansluitpunten. Kom je daar nog niet helemaal mee uit? Dan kun je jouw systeem uitbreiden met behulp van hoofdkabels en kabelverdelers.

Wil je beginnen met het aanleggen van verlichting in jouw tuin of ben je op zoek naar een uitbreiding op jouw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Garden Lights met onder meer wandlampen, tuinlampen, hoofdkabels en nog veel meer!

Let op: Schakel alleen lampen en fittings aan elkaar die dezelfde voltage geven/verdragen, bij een verkeerde combinatie zal de kans op schade sterk toenemen!

Kenmerken Garden Lights Fitting MR16 Power LED Warm Wit 5W GU5.3

Merk
Garden Lights
Barcode
5907800856088
Voltage (V)
12 V
Kleur
Zwart
Lichtkleur
Warm wit: 3000 K
Lichtstroom in Lumen
320 Lumen
Afmeting
3,8 x 5,0 cm
Wattage
5 Watt

Video