In verband met het Corona-virus en dus enorme drukte bij post.nl kunnen wij de levertijd momenteel niet garanderen. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk, per email zijn we altijd bereikbaar, onze excuses voor het ongemak!

Grasmaaier

U houdt natuurlijk net als wij van een strak, groen en kort gemaaid gazon! Wilt u online een nieuwe Wolf Garten, Gardena of Flymo grasmaaier bestellen? Dan bent u bij Haxo aan hét juiste adres! Waarschijnlijk kent u de opvallende rood / gele Wolf Garten en groene Gardena grasmaaiers wel van uw buren.

Wij bieden u ruime keuze uit accu grasmaaiers, elektrische grasmaaiers en benzine zitmaaiers. Daarnaast bestaat onze collectie elektrische grasmaaiers uit kooimesmaaiers en zweefmaaiers. Wij bieden u diverse maaimachines in verschillende prijsklassen. Zo is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. Laat u informeren door de uitgebreide productinformatie van diverse Wolf Garten, Gardena en Flymo grasmaaiers. Wij bezorgen uw nieuwe grasmaaier binnen enkele dagen thuis.

Grasmaaier kopen

Bent u van plan om een grasmaaier te kopen, zodat u uw gazon mooi strak kunt houden? Bij Haxo vindt u een ruim aanbod aan grasmaaiers, waaronder ook de robotmaaier. Deze is ideaal als u zelf weinig tijd hebt om uw gazon te onderhouden. Om uw gras op te vangen, kunt u bij ons ook diverse grasvangzakken van verschillende merken bestellen. Bij Haxo kunt u eenvoudig een grasmaaier kopen en profiteert u ook nog eens van een goede service. 

Grasmaaiers

In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment met grasmaaiers en toebehoren. Een goede grasmaaier is belangrijk voor het onderhouden van uw tuin. Heeft u een klein of middelgroot gazon? Dan is een accu grasmaaier wellicht iets voor u! Als u een groot gazon met veel bomen en bloemperken heeft, is een benzine grasmaaier of een elektrische grasmaaier een verstandige keuze. Weet u niet zeker welke grasmaaiers geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice! 

Wolf Garten grasmaaier

Als u op zoek bent naar een betrouwbare gazonmaaier die lang meegaat, is de Wolf Garten grasmaaier een uitstekende keuze voor u. Dit Duitse merk staat voor kwaliteit en innovatie, zodat u optimaal van uw goed onderhouden tuin kunt genieten. In onze collectie vindt u onder andere elektrische, accu en benzine grasmaaiers van Wolf Garten. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook andere merken als Gardena, Flymo en Einhell. Een Wolf Garten grasmaaier bestelt u eenvoudig online bij Haxo!