Luxform High Lumen Solar Huisnummer Wandlamp Cornwall 3/20 Lumen

swipe

Merk:
Luxform
Artikelnummer:
L34106
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

2-5 werkdagen

39,99 33,05 excl. btw


Productomschrijving Luxform High Lumen Solar Huisnummer Wandlamp Cornwall 3/20 Lumen

  • Werkt op zonne-energie
  • Schakelt in bij schemer

Luxform brengt een range Solar verlichting die zijn weerga niet kent. Solar lampen met een hoge lichtopbrengst vergelijkbaar met traditionele tuinverlichting. De range is opgebouwd van modellen met 10 Lumen tot aan lampen met een bewegingsmelder die bij beweging 600 Lumen uitstralen. Dat is een vergelijkbare lichtopbrengst met een 60Watt gloei lampje. Deze lampen hebben een standby stand met een sfeervol licht en na beweging een helder schijnsel. Lampen met een plus dus.

Deze lamp is zeer geschikt voor plaatsing naast voor- en/of achterdeur en bij schuur/garage/carport als zijnde functionele verlichting Deze lamp is uitgevoerd met aan/uit schakelaar. licht sensor die ervoor zorgt dat de lamp bij schemer inschakelt en bij zonsopgang automatisch weer uit schakelt. Deze High Lumen Solar lamp heeft een hoger aantal lumen tov een gewone solar lamp. Wat zijn lumen? Lumen zijn de lichopbrengst van een lamp; dus makkelijk gezegd dat wat je ogen kunnen waarnemen. De wattage zegt niets over de hoeveelheid licht, maar wel over het verbruik (dus uw energierekening) High Lumen is 100% zonne-energie, heeft hoge lichtopbrengst, geen energiekosten! De lampen in uv-bestendige kunststof uitvoering hebben een zeer gunstige prijsstelling. De lamp wordt geleverd inclusief 2 reeksen cijfers 0-9 en een reeks letters A-F.

Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Luxform. Ook voor andere tuinverlichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele buitenverlichting collectie!


Kenmerken Luxform High Lumen Solar Huisnummer Wandlamp Cornwall 3/20 Lumen

Merk
Luxform
Barcode
8719099341063
Materiaal
Kunststof
Batterijvoeding
1x Li-ion 18650 2000 mAh 3,7VV
Kleur
Zwart
Kleur
Wit
Brandduur
6 uur
Lichtstroom in Lumen
3/20 Lumen
Lamptype
LED
Afmeting
199x74x218 mm
Garantie
2 Jaar